Karakteristike sušilice rublja - Gorenje
zatvori
...

Karakteristike sušilice rublja

Savršena njega

SensoCARE tehnologija

Senzacionalno meko rublje
SensoCare tehnologija omogućava da svaka vrsta tkanine bude osušena na najbolji mogući način. Kombinacija pare, temperature, vremena sušenja i okretanja bubnja pruža uvjete sušenja krojene baš za vaše rublje. Dok NormalCare način sušenja pruža poboljšane programe sušenja za sve vrste rublja, GentleCare je nježan način namijenjen sušenju vašeg osjetljivog rublja.
_products/features/icon - GentleCare

GentleCare

Nježno sušenje osjetljivog rublja
Posebna njega najosjetljivijih tkanina suši vaše rublje na niskoj temperaturi od 40°C. Duži ciklus sušenja je u potpunosti siguran i pouzdan, te štiti vaše rublje od deformacija i oštećenja.
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Ionima u borbu protiv alergija
U SensoCare sušilicama rublja, zrak pun negativno nabijenih iona suši rublje i smanjuje izgužvanost osušenog rublja. Ionizator stvara okolinu bez alergena, ostataka dima i peludi, te elektrostatskog naboja akumuliranog tijekom procesa sušenja. Kao rezultat, rublje lijepo miriše i jednostavnije ga je glačati.
više
manje informacija
_products/features/icon - RefreshSteam

RefreshSteam

Zbogom neprijatnim mirisima odjeće
Idealan odabir za rublje kojem je potrebno samo osvježavanje. 15-minutni tretman parom uklanja sve neugodne mirise i osvježava vašu posteljinu, zimske jakne ili bilo koje druge komade rublja.
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Manje nabora, manje glačanja.
Dodatno djelovanje pare na kraju odabranog programa sušenja zagladit će vaše rublje. Bubanj napunjen parom koja prodire u svako vlakno učinit će vaše rublje još mekanijim i gotovo ukloniti potrebu za glačanjem.

Pametna rješenja

Toplinska pumpa s TwinAir sustavom

Revolucionarno učinkovito sušenje
Sve sušilice rublja s toplinskom pumpom ponose se visokom energetskom učinkovitošću. Najbolji modeli, svrstani u A+++ energetski razred, štede 50% energije u usporedbi s onima iz A energetskog razreda. Gorenje A+++ sušilica s kapacitetom od 9 kg jedinstvena je na tržištu. Optimizirana toplinska pumpa, široki zračni kanali i jedan od najvećih bubnjeva na svijetu, s volumenom od 120 litara, mogu se bez problema nositi s velikim količinama rublja. Sušilice rublja A+++ energetske učinkovitosti suše nježnije nego klasične kondenzacijske sušilice, pri temperaturi od idealnih 50°C kako bi se sprječilo presušivanje rublja, a rublje je očuvano i sa manje nabora.
_products/features/icon - TwinAir

TwinAir

Ravnomjerno osušeno rublje za lakše glačanje
Meko, ravnomjerno osušeno rublje, s manje nabora, što čini glačanje lakšim, izravno iz sušilice rublja. Sve ovo moguće je zbog dvosmjernog sustava dovoda toplog zraka kod kojeg je smjer upuhivanja zraka usklađen sa smjerom rotacije bubnja. Ravnomjerna raspoređenost znači i manje međusobno zaplitanje rublja, a konačni učinak sušenja je savršen.
više
manje informacija
_products/features/icon - SensorIQ

SensorIQ

Senzorska tehnologija za siguran rad
Inteligentna senzorska tehnologija automatski prilagođava proces sušenja odabranom programu, vrsti rublja i željenom stupnju suhoće. Učinkovita komunikacija između senzora sprječava greške i osigurava najbolje moguće uvjete i sušenje rublja. Senzori također prate sve ostale parametre kako bi smanjili potrošnju energije.
više
manje informacija
_products/features/icon - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Izvanredna snaga, visoka učinkovitost.
Sušilica rublja s inverterskim motorom prilagođava brzinu rotacije bubnja za bolju učinkovitost sušenja, bolje rezultate sušenja i mekše rublje. Motor bez četkica značajno je tiši, troši manje energije i traje duže.

A razred kondenzacije

Bez vlage u prostoriji
SensoCare sušilice rublja su zbog svoje učinkovitosti svrstane i u A razred kondenzacije. Prilikom sušenja, preko 90% vlage iz rublja se kondenzira i zadržava u posudi za kondenzat, dok samo minimalna količina vlage izlazi u okolni prostor. Zbog toga su temperatura i razina vlage u kupaonici znatno niže. Rublje je uvijek ravnomjerno osušeno, a temperatura i vlaga u prostoriji u kojoj se sušilica nalazi nisu previsoki.
više
manje informacija

Jednostavna uporaba

FiltrationSupreme

Najveći i najučinkovitiji filter na tržištu
Gorenje sušilice rublja odlikuje jedan od najučinkovitijih sustava filtriranja na svijetu. Ovaj sustav uključuje 3D filter ispred kondenzatora, filter na vratima sušilice i filter u bubnju. Tri različita filtera osiguravaju 40% učinkovitije filtriranje zraka nego u standardnim sustavima, a "ulove" čak i najmanje komadiće prašine i vlakana iz rublja. Nakon ciklusa sušenja, samo ih obrišite.
_products/features/icon - Oblikovani za ugodno korištenje

Oblikovani za ugodno korištenje

Gorenje sušilice rublja s ukošenom uppravljačkom pločom omogućavaju bolju vidljivost i preglednost. Dizajnirane su za jednostavno i ugodno korištenje, s jednim od najvećih promjera otvora vrata, jednostavnim otvaranjem, te lako pristupačnim filterima i posudom za kondenzat.
više
manje informacija
_products/features/icon - Korisniku prilagođena posuda za kondenzat

Korisniku prilagođena posuda za kondenzat

U sušilicama rublja sva vlaga iz rublja se kondenzira i dovodi u poseban spremnik, stoga nema potrebe za odzračivanjem. Svjetlosni signal na upravljačkoj ploči signalizira kada je spremnik pun. Posuda spremnika jednostavno se vadi i prazni, a voda se može koristiti bilo gdje u domaćinstvu.
više
manje informacija
_products/features/icon - AutoDrain

AutoDrain

Bez ručnog pražnjenja posude za kondenzat
Ako posudu za kondenzat odvodnom cijevi AutoDrain povežete s odvodom, ručno pražnjenje posude više neće biti potrebno.