Perilice rublja WaveActive SteamTech - Gorenje
zatvori
...
Jednostavna briga o rublju vodenom paromGorenje WaveActive perilice rublja sa SteamTech tehnologijom
1

GARANCIJA ZA VELIKE KUĆANSKE UREĐAJE

Vjerujemo našim razvojnim stručnjacima te kvaliteti i trajnoj vrijednosti naših uređaja za kupce.

10 GODINA GARANCIJE NA INVERTERSKI POWERDRIVE MOTOR

Pravila i uvjeti korištenja.

Čisto rublje i okoliš, čista savjest

Perilice rublja Gorenje WaveActive odlikuju odlične tehničke kvalitete koje osiguravaju visoke performanse, jednostavno rukovanje i tihi rad. Rublje oprano u perilicama rublja WaveActive je sa svih aspekata pažljivo oprano.

Inovativno i sasvim unikatno oblikovan bubanj WaveActive nježno omekšava vlakna tijekom cijelog procesa pranja. Tehnologija IonTech i SteamTech na prirodan i blagi način odstranjuje čak i najtvrdokornije mrlje.

Odaberite svoju perilicu rublja s SteamTech tehnologijom

Ključne prednosti pranja s parom

TEHNOLOGIJA STEAMTECH

Svojstvo pare jest da prodire u dubinu i uništava grinje te neutralizira alergene. Lako rastvara nečistoće i očišćene tkanine ostavlja besprijekorno čistima. Taj brži i potpuno prirodan postupak pranja je nježan prema tkaninama i pažljiv prema čovjeku i okolišu.
više
manje informacija

MANJE GLAČANJA

Ako vam glačanje nije najdraža aktivnost, oduševit će vas parni programi! Oni u najvećoj mogućoj mjeri smanjuju nastajanje nabora, a odjeća nakon pranja izgleda glatko i bez glačanja. Vi se samo morate pobrinuti za to da odjeću odmah nakon pranja uzmete iz perilice rublja i složite ju.
više
manje informacija

MANJE BAKTERIJA I ALERGENA

Para ima iznimno visoku temperaturu i osigurava učinkovito odstranjivanje nečistoća. Kako se tkanine ne namaču u vrućoj vodi kao u uobičajenim ciklusima na visokoj temperaturi, vlakna se ne oštećuju i zadržavaju svoja svojstva.
više
manje informacija

OSVJEŽENA ODJEĆA

Katkada svoju odjeću koja je još čista želite osvježiti i prozračiti; primjerice jaknu nakon posjeta prepunom restoranu. Zahvaljujući posebnom parnom programu za osvježenje rublja možete izbjeći odlazak u kemijsku čistionicu i osvježiti čak i najosjetljivije komade odjeće u manje od 30 minuta bez dodatnih kemikalija.
više
manje informacija

UŠTEDA NA OMEKŠIVAČU ZA RUBLJE

Tko se ne veseli uštedi? Zahvaljujući dodatnoj obradi parom, odjeća je posebno meka i zato ne trebate koristiti omekšivač za rublje.

SPRJEČAVANJE NEUGODNIH MIRISA

Perilice rublja s parnim programima učinkovitije odstranjuju neugodne mirise nego uobičajene perilice rublja, a uz to su još i uvijek iznimno nježne prema tkaninama.

ZNAČAJKE

proširiti