SensoCare generacija perilica rublja Gorenje - Gorenje
zatvori
...

Perilica rublja nježnog srca

SensoCare generacija Gorenje perilica rublja

Perilica rublja Gorenje pouzdan je partner u svakodnevnoj brizi o čistom rublju. Razumljivo je da nemamo vremena, a niti strpljenja za nepotrebne trivijalnosti. Zato je opremljena s programima koji se odlično prilagođavaju različitim životnim stilovima i svakom korisniku nudi funkcije u skladu s njegovim željama i potrebama. Zna oprati brzo, zna oprati vodeći računa o okolišu. Tiha je, ali i temeljita. Bez obzira na odabrani način pranja, rublje će uvijek biti oprano vrlo nježno i s puno pažnje. Tkanine će ostati svježe i fleksibilne, a boje zadržati svoje izvorne nijanse.

Savršena njega Uvijek izvrsno oprano, savršeno očuvano i čisto rublje
Pametna rješenja Dobrodošla rješenja mnogih tehnoloških izazova
Jednostavna uporaba Prijatelji svakog korisnika

SensoCare tehnologija

Savršenstvo pranja
SensoCare tehnologija pobrinut će se da je svaka vrsta tkanine oprana na najbolji mogući način. Ovisno o tkanini, ona uvijek nudi optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena i brzine centrifugiranja. S obzirom da vaše rublje zaslužuje posebnu njegu, programi pranja pamučnog rublja i sintetike mogu se dodatno prilagoditi odabirom jednog od četiri SensoCare načina pranja ili dodatnim funkcijama. NormalCare način pranja je prednamješteni način kod kojeg su sva četiri parametra optimalno kombinirana, TimeCare skraćuje vrijeme pranja, AllergyCare koristi više vode i dodatno ispiranje, a EcoCare je energetski najučinkovitiji način pranja.
_products/features/icon - TimeCare

TimeCare

40% kraći ciklus pranja
Intenzivno i brže pranje manje zaprljanog rublja i manjih količina.
_products/features/icon - EcoCare

EcoCare

Uštede energije do 60%
Ciklus pranja je nešto duži, ali troši manje vode i energije.
_products/features/icon - AllergyCare

AllergyCare

Učinkovito ispiranje
Temeljito ispiranje učinkovito je kod uklanjanja tragova deterdženta i alergena koji mogu uzrokovati neugodne reakcije na koži.

Antialergijski programi pranja

Za dodatnu zaštitu osjetljive kože djece i odraslih
Programi pranja AntiAllergy Pamuk, Dječja odjeća i Grinje Stop koriste više temperature, više vode i dodatno ispiranje. Kao rezultat, deterdžent se učinkovitije otapa, a rublje je temeljito isprano. Deteržent, alergeni i grinje koji mogu uzrokovati neugodne reakcije na vašoj, a pogotovo na osjetljivoj koži beba i male djece, bit će uklonjeni iz vašeg rublja i posteljine.
_products/features/icon - Dječja odjeća

Dječja odjeća

Zaštitimo osjetljivu kožu beba i djece
Ovaj program koristi više vode kako bi se deterdžent učinkovito otopio i kako bi rublje bilo temeljito oprano. Rublje se namače u toploj vodi duže vrijeme kako bi se što bolje djelovalo na tvrdoglave mrlje od dječje hrane. Rublje će biti besprijekorno čisto, bez tragova deterženta i alergena koji mogu iritirati veoma osjetljivu kožu beba i male djece.
više
manje informacija
_products/features/icon - Grinje Stop

Grinje Stop

Za ljepši san i mirne noći
Ovaj program namijenjen je pranju većih komada rublja kao što je posteljina, jastuci i deke. Kako bi bili savršeno oprani, ritam pranja posebno je prilagođen kako bi sprječio zapetljavanje rublja, dok ekstra temeljito ispiranje eliminira alergene i grinje koji mogu uzrokovati neugodu na vašoj koži.
više
manje informacija
_products/features/icon - Antiallergy Pamuk

Antiallergy Pamuk

Prijatelj osjetljive kože
Produženo vrijeme pranja na višoj temperaturi s više vode rezultira izvanrednim učincima pranja, a program AntiAllergy Pamuk čini ih još boljim i temeljitijim zbog dodatnog ispiranja. Ovaj program prikladan je za sve s osjetljivom kožom jer odstranjuje sve alergene iz opranog rublja.
više
manje informacija

SpaDrum

Odlično njegovano rublje
Bubanj SensoCare perilica rublja izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika iznimno glatke površine. Tako da je rublje temeljito oprano, isprano i ocijeđeno, te pri tome sačuvano i njegovano na najbolji mogući način.
_products/features/icon - Perforacije

Perforacije

Voda se nježno raspršuje po bubnju
Maler rupice promjera ne većeg od 3 milimetra tretiraju vaše rublje izuzetno nježno. Pored učinkovitog pranja, centrifugiranja i ispiranja, one također sprječavaju oštećenja na vašem rublju. Također, veličina, oblik i raspored perforacija na bubnju smanjuje potrošnju energije i vode.
više
manje informacija
_products/features/icon - 3D rebra

3D rebra

Nježno valjanje rublja
Rebra valovitog oblika nježno potiskuju rublje ka zadnjem dijelu bubnja, odakle ga guraju i podižu prema njegovom vrhu. Ovo rezultira boljom raspoređenošću rublja u bubnju, a istovremeno ga nježno masiraju. Kroz otvore na površini rebara prska i dodatna voda koja pomaže i poboljšava proces namakanja rublja.
više
manje informacija
_products/features/icon - Ukošena 4D vrata

Ukošena 4D vrata

Uvijek na pravom putu
Poboljšana patentirana staklena vrata perilice rublja omogućavaju aktivno 4D kretanje rublja prema središnjem dijelu bubnja, gdje mu se pruža najbolji tretman, te maksimalna njega i zaštita. Rublje je bolje oprano i manje izgužvano, zahvaljujući optimalnoj raspoređenosti rublja, rad je tiši, a sama perilica rublja dugotrajnija.
više
manje informacija
_products/features/icon - StainExpert

StainExpert

Stručnjak koji uklanja i najtvrdokornije mrlje
Učinkovito uklanjanje mrlja više ne zahtijeva visoke temperature i dodatno tretiranje rublja kemikalijama prije pranja. Savršena kombinacija temperature, vremena i vode uklonit će četiri tipa tvrdoglavih mrlja: voće (naranče, sok od rajčice...); mrlje organskog porijekla (masti, maslac, jaja, trava...); vino (tamni voćni sokovi, tinta,...) i kavu (čaj, jogurt, tjestenina, šminka). Funkcija StainExpert prisutna je kod Superior modela perilica rublja.
više
manje informacija
_products/features/icon - UltraWhite

UltraWhite

Za bijelo koje nikad neće postati sivo.
Rublje od sintetskih vlakana, svile i najlona lako se može oštetiti prilikom pranja u perilici rublja. Stoga smo kreirali poseban program UltraWhite za pranje na nižim temperaturama koji će sačuvati vaše osjetljivo rublje. Nježno prevrtanje rublja uz veću količinu vode donosi savršenu bjelinu vašeg rublja na temperaturama pranja ne većim od 30°C. Za dodatnu svježinu preporuča se korištenje posebnih deterdženata.
više
manje informacija
_products/features/icon - PerfectBlack

PerfectBlack

Samo je jedna crna
Specijalni program pranja svih vrsta crnih tkanina s nježnim okretanjem u većoj količini vode vrlo je efikasan na temperaturi od samo 30°C. Više nema potrebe za intenzivnim okretanjem i upotrebom agresivnih deterdženata zbog kojih crno rublje izblijedi i posivi. Za osjetljivo crno rublje preporuča se upotreba specijalnih namjenskih deterdženata.
više
manje informacija
_products/features/icon - NightWash

NightWash

Tiho pranje za noćne sate
Rublje ćete lako i nadasve tiho oprati i noću. Okretanje bubnja je sporije i nježnije, a pranje traje nešto duže, što rezultira sa savršeno opranim rubljem, dok vi spavate.
_products/features/icon - SportWash

SportWash

Uvijek svježa sportska odjeća
Nježno okretanje rublja u većoj količini vode na 30 do 40 °C idealno je za pranje sintetičkih tkanina. Zato će vaša sportska odjeća uvijek biti svježa i mirisna, spremna za nove sportske pothvate.
_products/features/icon - QuickWash 17'

QuickWash 17'

Brzo i svježe
Manje zaprljano rublje jednostavno možete osvježiti u samo 17 minuta na temperaturi od 30°C. Vaša omiljena odjeća uvijek na raspolaganju.

Pogledajte sve karakteristike SensoCare perilica rublja

Pogledajte sve perilice rublja