SensoCare generacija sušilica rublja Gorenje - Gorenje
zatvori
...

Uvijek suho i meko rublje

SensoCare generacija Gorenje sušilica rublja

Sušilice rublja Gorenje brzo će postati vaš najbolji prijatelj, pogotovo kada ste u žurbi. U njihovom bubnju caruju negativno nabijeni ioni, zbog kojih je rublje posebno meko, prijatnog mirisa i bez alergena. Njihova posebnost je i sušenje nakon kojeg je glačanje rublja vrlo jednostavno ili uopće nije potrebno. Vlakna tkanina osušenih u Gorenje SensoCare sušilicama rublja ne gube svoj oblik, kao ni fleksibilnost i tvrdoću. Unutrašnjost sušilica dovoljna je i za veće količine rublja, a modeli opremljeni s toplinskom pumpom impresivni su i u pogledu niske potrošnje energije.

Savršena njega Ravnomjerno osušeno i očuvano rublje
Pametna rješenja Dobrodošla rješenja mnogih tehnoloških izazova
Jednostavna uporaba Dizajnirani tako da su prijatelji svakog korisnika

SensoCARE tehnologija

Senzacionalno meko rublje
SensoCare tehnologija omogućava da svaka vrsta tkanine bude osušena na najbolji mogući način. Kombinacija pare, temperature, vremena sušenja i okretanja bubnja pruža uvjete sušenja krojene baš za vaše rublje. Dok NormalCare način sušenja pruža poboljšane programe sušenja za sve vrste rublja, GentleCare je nježan način namijenjen sušenju vašeg osjetljivog rublja.

IonTech

Ionima u borbu protiv alergija
U SensoCare sušilicama rublja, zrak pun negativno nabijenih iona suši rublje i smanjuje izgužvanost osušenog rublja. Ionizator stvara okolinu bez alergena, ostataka dima i peludi, te elektrostatskog naboja akumuliranog tijekom procesa sušenja. Kao rezultat, rublje lijepo miriše i jednostavnije ga je glačati.

SteamTech

Manje nabora, manje glačanja.
Dodatno djelovanje pare na kraju odabranog programa sušenja zagladit će vaše rublje. Bubanj napunjen parom koja prodire u svako vlakno učinit će vaše rublje još mekanijim i gotovo ukloniti potrebu za glačanjem.
_products/features/icon - GentleCare

GentleCare

Nježno sušenje osjetljivog rublja
Posebna njega najosjetljivijih tkanina suši vaše rublje na niskoj temperaturi od 40°C. Duži ciklus sušenja je u potpunosti siguran i pouzdan, te štiti vaše rublje od deformacija i oštećenja.
_products/features/icon - Toplinska pumpa s TwinAir sustavom

Toplinska pumpa s TwinAir sustavom

Revolucionarno učinkovito sušenje
Sve sušilice rublja s toplinskom pumpom ponose se visokom energetskom učinkovitošću. Najbolji modeli, svrstani u A+++ energetski razred, štede 50% energije u usporedbi s onima iz A energetskog razreda. Gorenje A+++ sušilica s kapacitetom od 9 kg jedinstvena je na tržištu. Optimizirana toplinska pumpa, široki zračni kanali i jedan od najvećih bubnjeva na svijetu, s volumenom od 120 litara, mogu se bez problema nositi s velikim količinama rublja. Sušilice rublja A+++ energetske učinkovitosti suše nježnije nego klasične kondenzacijske sušilice, pri temperaturi od idealnih 50°C kako bi se sprječilo presušivanje rublja, a rublje je očuvano i sa manje nabora.
više
manje informacija
_products/features/icon - TwinAir

TwinAir

Ravnomjerno osušeno rublje za lakše glačanje
Meko, ravnomjerno osušeno rublje, s manje nabora, što čini glačanje lakšim, izravno iz sušilice rublja. Sve ovo moguće je zbog dvosmjernog sustava dovoda toplog zraka kod kojeg je smjer upuhivanja zraka usklađen sa smjerom rotacije bubnja. Ravnomjerna raspoređenost znači i manje međusobno zaplitanje rublja, a konačni učinak sušenja je savršen.
više
manje informacija
_products/features/icon - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Izvanredna snaga, visoka učinkovitost.
Sušilica rublja s inverterskim motorom prilagođava brzinu rotacije bubnja za bolju učinkovitost sušenja, bolje rezultate sušenja i mekše rublje. Motor bez četkica značajno je tiši, troši manje energije i traje duže.
_products/features/icon - RefreshSteam

RefreshSteam

Zbogom neprijatnim mirisima odjeće
Idealan odabir za rublje kojem je potrebno samo osvježavanje. 15-minutni tretman parom uklanja sve neugodne mirise i osvježava vašu posteljinu, zimske jakne ili bilo koje druge komade rublja.
_products/features/icon - FiltrationSupreme

FiltrationSupreme

Najveći i najučinkovitiji filter na tržištu
Gorenje sušilice rublja odlikuje jedan od najučinkovitijih sustava filtriranja na svijetu. Ovaj sustav uključuje 3D filter ispred kondenzatora, filter na vratima sušilice i filter u bubnju. Tri različita filtera osiguravaju 40% učinkovitije filtriranje zraka nego u standardnim sustavima, a "ulove" čak i najmanje komadiće prašine i vlakana iz rublja. Nakon ciklusa sušenja, samo ih obrišite.
više
manje informacija

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte sve sušilice rublja