WaveActive sušilice rublja - Gorenje
zatvori
...
ŽIVOT JE SLOŽEN. NEKA BRIGA O RUBLJU NE BUDE.NOVE WaveActive SUŠILICE RUBLJA
1

Gorenje WaveActive sušilice rublja osmišljene su na način da odrade sav prljavi posao na učinkovit, jednostavan i ekološki prihvatljiv način.

WaveActive sušilice rublja sadrže najsuvremenije tehnologije sušenja rublja:

  • Programe osmišljene za vlaženje vlakana kako bi rublje bilo mekše i gotovo bez potrebe za glačanjem
  • IonTech obogaćuje rublje negativno nabijenim ionima koji smanjuju nabore, te stvaraju okruženje bez većine alergena i loših mirisa
  • SteamTech dodatni tretman parom na kraju programa sušenja za zaglađenije rublje

Sušilice rublja iz WaveActive generacije odgovoraju svim najvišim ekološkim standardima, te ih karakterizira izuzetna energetska učinkovitost do A+++ energetske učinkovitosti tijekom pranja sušenja. Vi svoje slobodno vrijeme možete posvetiti onome što je zaista važno. Rublje ostavite nama.

 

 

Pogledajte sve WaveActive sušilice rublja

Savršeni rezultati, pametna rješenja, odlično iskustvo korisnika

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Minimizira nabore. Maksimira svježinu.
Zrak pun negativno nabijenih iona suši rublje tako da značajno smanjuje potrebu za glačanjem odjeće. Ionizator stvara okruženje bez većine alergena, ostataka dima, peludi i elektrostatkog naboja akumuliranog za vrijeme procesa sušenja. Kao rezultat, odjeća miriše svježe i lakše ju je glačati.
više
manje informacija
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Za nježniju odjeću, bez nabora
Dodatni tretman parom na kraju odabranog programa sušenja osigurat će zaglađenije rublje, bez alergena i i loših mirisa. Bubanj se puni parom koja ulazi u svako vlakno kako bi rublje bilo mekše i gotovo bez potrebe za glačanjem.
više
manje informacija
_products/features/icon - Inverter PowerDrive motor

Inverter PowerDrive motor

Snažan, a tih motor
Ovaj tihi, ali izrazito učinkovit motor dizajniran je kako bi osigurao duži životni vijek sušilice rublja, štedeći energiju pri svakom ciklulsu sušenja.

WaveActive bubanj

Nježan tretman svakog rublja
Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova omekšava vlakna kako bi vaša odjeća dobila najbolji tretman za savršeno osušeno rublje, s minimalnim naborima.

ISTRAŽITE SVE KARAKTERISTIKE

proširiti