Karakteristike SmartFlex perilica posuđa - Gorenje
zatvori
...

Karakteristike SmartFlex perilica posuđa

15-minutni SpeedWash
15-minutni SpeedWash
15-minutni SpeedWash
Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti desert?
IonTech
IonTech
IonTech
Svi smo se susreli s neprijatnim mirisima koji se mogu širiti iz perilice posuđa koju nekoliko dana punite prljavim posuđem.
16 servisa
16 servisa
16 servisa
XXL SmartFlex perilice posuđa osiguravaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri košare omogućavaju pranje do 16 servisa u isto vrijeme.
TotalDry
TotalDry
TotalDry
Po završetku ciklusa pranja, vrata perilice posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van.

Savršeni rezultati

16 servisa

Dovoljno prostora i fleksibilnosti za vaše posuđe
SmartFlex perilice posuđa osiguravaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri košare omogućavaju pranje do 16 servisa u isto vrijeme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne različite mogućnosti slaganja posuđa i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
_products/features/icon - 15-minutni SpeedWash

15-minutni SpeedWash

Čisti brzo da bi vi mogli usporiti
Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti desert? Brzi 20-minutni program s funkcijom SpeedWash oprati će vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealno za pranje većih količina posuđa kad vam je dom pun gostiju.
više
manje informacija
_products/features/icon - AutoProgramme

AutoProgramme

Zabava za dvoje ili dvanaest - posuđe će biti besprijekorno čisto
Ponekad je sve što trebate na brzinu oprati čaše, dok je ponekad perilica posuđa puna jako prljavog posuđa preostalog od nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija prilagodit će program pranja posuđa i savršeno oprati posuđe uz optimalnu potrošnju vode i energije. Ne trebate poseban program za staklo ili intenzivno pranje - jedan jedini automatski program prilagodit će se vašim potrebama.
više
manje informacija
_products/features/icon - ExtraHygiene

ExtraHygiene

Uvijek čiste bočice za djecu
Ova opcija produžuje vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5°C što u kombinaciji s intenzivnim programom pranja znači da će temperatura pranja od 75°C uništiti većinu bakterija. Program, koji oponaša proces sterilizacije, osmišljen je za obitelji s malom djecom, a namijenjen pranju bočica i slične opreme za bebe.
više
manje informacija
_products/features/icon - Total AquaStop

Total AquaStop

Bez brige o izlijevanju vode
Uz sigurnosnu značajku AquaStop perilicu posuđa možete bez brige ostaviti da radi preko noći ili za vrijeme vaše odsutnosti. U slučaju puštanja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski prekida dovod vode dok crpka ispumpa preostalu vodu iz kade perilice posuđa. AquaStop ostaje potpuno funkcionalan kroz cijeli životni vijek perilice.
više
manje informacija

Savršeno korisničko iskustvo

SmartFlex

U potpunosti kvalificirane da odrade posao za vas
Nove SmartFlex perilice posuđa inspirirane su suvremenim načinom života. Budući da naš svakodnevni život može biti vrlo dinamičan, stvorili smo generaciju perilica posuđa koje su dovoljno fleksibilne kako bi se uspješno uhvatile ukoštac sa svakim zadatkom. One su u potpunosti prilagođene vašim potrebama zahvaljujući različitim funkcijama i unutrašnjosti koja je u potpunosti prilagodljiva i dizajnirana tako da svaki komad posuđa i pribora za jelo ima svoje mjesto, bez obzira na oblik ili veličinu.
_products/features/icon - SmartControl

SmartControl

Pregledno i jasno upravljanje
Upravljanje perilicom posuđa nikad nije bilo jednostavnije. Svi elementi upravljačke ploče ergonomski su raspoređeni, a logika rada je jednostavna i kreće se u koracima s lijeva na desno. Svi modeli imaju bijeli LED zaslon dok su napredni modeli obogaćeni i upravljanjem na dodir. Samo jedan dodir dovoljan je da pranje posuđa počne.
više
manje informacija
_products/features/icon - SuperSilent

SuperSilent

Tihi kao šapat
Najtiše perilice posuđa rade s deklariranom razinom buke od 41dB što je jednako šaptajućem razgovoru dviju osoba. Tihi rad rezultat je posebne zvučne izolacije, učinkovitog motora, visokokvalitetnih materijala i inovativnih rješenja sustava za pranje.
više
manje informacija
_products/features/icon - LED osvjetljenje unutrašnjosti

LED osvjetljenje unutrašnjosti

Savršen pregled
Pažljivo raspoređena LED svjetla elegantno osvjetljavaju unutrašnjost perilice posuđa, što pojednostavljuje slaganje posuđa i njegovo vađenje iz perilice posuđa.
_products/features/icon - Statusno LED svjetlo

Statusno LED svjetlo

Uvijek znate što se dešava
Posebno LED svjetlo u donjem dijelu vrata perilice posuđa pokazuje trenutno stanje odnosno fazu ciklusa pranja posuđa. Tako u svakom trenutku znate radi li perilica posuđa ili je ciklus pranja već završen.

Pametna rješenja

TotalDry

Automatsko otvaranje vrata nakon završetka pranja
Po završetku ciklusa pranja, vrata perilice posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u perilicu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Bez mirisa, bez briga
Svi smo se susreli s neugodnim mirisima koji se mogu širiti iz perilice posuđa koju nekoliko dana punite prljavim posuđem. Napredna tehnologija IonTech u Gorenje perilicama posuđa djeluje na principima procesa ionizacije koji na prirodan način odstranjuje neugodne mirise i održava vašu perilicu posuđa svježom, čak i kad je puna prljavog posuđa.
više
manje informacija
_products/features/icon - Potrošnja vode 6,9 litara

Potrošnja vode 6,9 litara

Uštede vremena i vode
Kod ručnog pranja posuđa, da bi oprali 12 servisa posuđa, potrebno je do 100 litara vode. Pranjem iste količine posuđa u perilici posuđa potrošit ćete 10 puta manje. Napredniji modeli opremljeni su s posebnim spremnikom za vodu koji smanjuje potrošnju vode na samo 6,9 litara po ciklusu pranja.
više
manje informacija
_products/features/icon - Mala potrošnja energije A+++

Mala potrošnja energije A+++

Vrhunska energetska učinkovitost
Zahvaljujući inverterskom motoru PowerDrive, optimiziranim programima i pametnim rješenjima kao što je TotalDry, perilice posuđa Gorenje omogućuju savršene rezultate pranja i sušenja uz vrlo nisku potrošnju energije.
_products/features/icon - Inverterski motor PowerDrive

Inverterski motor PowerDrive

Iznimna snaga, visoka učinkovitost
Nov, iznimno snažan inverterski motor bez četkica PowerDrive s nadziranom brzinom rada osigurava visoku učinkovitost i značajno tiši rad, nisku potrošnju energije i dulji životni vijek.
_products/features/icon - SmartLook

SmartLook

Perilica posuđa po mjeri vaše kuhinje
Posebni klizni mehanizam na vratima omogućava ugradnju perilice posuđa u svaki tip kuhinjskog elementa, bez obzira na dužinu dekorativnih vrata ili oblik i izgled dekorativne letve podnožja kuhinje. Osim toga, ugrađeni anti-sifon omogućava instaliranje perilice posuđa na ergonomsku visinu. Bez praznina i rupa ispod vrata!
više
manje informacija
_products/features/icon - XXL inox

XXL inox

Više prostora za prljavo posuđe
SmartFlex perilica posuđa visine 86 cm savršen je izbor za kuhinje kod kojih je visina radne ploče prilagođena visini korisnika. Impresivna inox kada s unutrašnjošću visine 56 cm jedna je od najvećih na tržištu i dovoljno je prostrana za sve vaše potrebe. Čak i za tanjure promjera 35 cm kod XXL perilica posuđa i za tanjure promjera 31 cm kod perilica posuđa standardnih dimenzija!
više
manje informacija

Pogledajte naše perilice posuđa