Gorenje Classico kolekcija - Gorenje
zatvori
...

Classico kolekcija

Kuhanje sa strašću

Kuhinja je srce svakog doma i mjesto ispunjeno životnom strasti. Ona je mjesto gdje stvaramo slasne i izvorne okuse naših života. Kroz povijest ljudskog roda kuhinja je bila mjesto na kojem su se odvijale sve važne stvari. Mirisne arome začina pozivaju vas da iznova oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorite nove. Dobra kuhinja recept je za sladak i strastven život. To je ono što je utjelovljeno u kuhinjskim aparatima kolekcije Gorenje Classico koja se nudi u boji slonovače i mat crnoj.
Pećnice kolekcije Gorenje Classico krasi bogat i dinamičan dizajn s dodirom klasike. Mekane linije neprimjetno se nastavljaju od vrata do unutrašnjosti pećnice, a reljefni dizajn vrata podsjeća na tradicionalne pećnice s lukom. Savršen izgled pećnice upotpunjen je karakterističnim gumbima i reljefnom ručkom finaliziranom u boji staroga zlata, te klasičnim analognim dizajnom elektronskog programskog sata. Pored prikaza dnevnog stvarnog vremena, te minutnog isklopnog sata, moguće je i programiranje odgode početka pečenja, te namještanje završetka pripreme. Sat će upozoriti na kraj postupka pečenja zvučnim signalom.

Tehnologija HomeMADE™ za prvorazredne rezultate pečenja

Inovativno oblikovana unutrašnjost pećnice s promišljeno smještenim grijačem PerfectGrill izrađena je po uzoru na tradicionalne krušne peći. Učinkovito strujanje vrućega zraka dovodi do ravnomjerne raspodjele topline, osigurava ravnomjernu zapečenost i izvanredne rezultate pečenja.

Visokokvalitetne i tehnološki usavršene plinske ploče za kuhanje profinjenoga dizajna odgovarati će vašim navikama kuhanja i očekivanjima kao i vašim pogledima na unutrašnji dizajn i stanovanje. Linija uključuje plinske ploče za kuhanje s masivnim rešetkama od lijevanog željeza i prelijepo oblikovanim gumbima u boji slonovače ili mat crnoj. Ploča za kuhanje ima dijamantni razmještaj plinskih plamenika koji doprinosi jednostavnijem i ugodnijem kuhanju. Ploča za kuhanje koju odaberete biti će u savršenom suglasju s drugim aparatima iz kolekcije Gorenje Classico.

Retro gumbi za ugodno upravljanje

Suvremena tehnologija omogućava krajnje ugodno upravljanje pločom, ali ostaje vjerna završnoj obradi u boji staroga zlata, karakterističnoj za klasične gumbe koji podsjećaju na njihove stare keramičke prethodnike. Gumbi su ergonomski oblikovani i ugodni za rukovanje.

Rešetke od lijevanog željeza

Rešetka od lijevanog željeza povećat će stabilnost i poboljšati izgled plinske ploče za kuhanje. Materijal rešetke čini ju posebno izdržljivom i otpornom čak i na najviše temperature.

Dijamantni raspored

Posebna dijamantna izvedba rasporeda plinskih plamenika omogućava bolji pregled nad postupkom kuhanja. Takav raspored nudi više mjesta za velike lonce i tave ili wok na dva veća i snažnija plamenika smještena lijevo i desno. Oblik rešetke od lijevanog željeza slijedi funkcionalni raspored plamenika i estetski zaokružuje izgled ploče za kuhanje.

Wok plinski plamenik

Profesionalni 3-kružni plinski plamenik zagrijava tavu dodatnom snagom kako bi poboljšao energetsku učinkovitost i omogućio pripremu hrane za samo par minuta.
Staklokeramičke ploče za kuhanje kolekcije Gorenje Classico stilski su dizajnirane i tehnološki usavršene. Klasični upravljački gumbi i posebno oblikovani rub ploče koji štiti od izlijevanja dizajnirani su sa strašću prema bezvremenim umjetničkim stilovima proteklih stoljeća. Aparati se ističu naprednom HiLight tehnologijom koja je usklađena s vašim potrebama i navikama kuhanja. Uz tri HiLight grijača tu je i grijač s dvostrukom kružnom površinom koji se može prilagoditi loncima i tavama raznih veličina. Inspirativna glatka površina ploče za kuhanje omogućava ugodno kuhanje i lako održavanje. Ovo je ploča za kuhanje koja će uzburkati vašu maštu.

Suvremena HiLight tehnologija s blagim dodirom klasike

Uz tri HiLight zone za kuhanje, staklokeramička ploča za kuhanje ima i zonu s dvostrukom kružnom površinom koji se može prilagoditi loncima i tavama različitih veličina. Svjetlosni pokazivač svake zone kuhanja ostat će upaljen tako dugo dok se površina zone ne ohladi. Glatka površina ploče za kuhanje lako se čisti a rubovi su izdignuti kako bi spriječili izlijevanje.
Minimalistički izgled kuhinjskih napa kolekcije Gorenje Classico zaokružuje dotjeran izgled cijelog ambijenta kuhinje. Meke linije i pojedinosti sa završnom obradom u boji starog zlata doprinose harmoničnom stapanju nape s dizajnom drugih aparata iz iste kolekcije. Suvremeni trend stapanja kuhinjskog prostora s dnevnim boravkom traži i nove standarde u vezi s radnom sposobnošću nape. Sa svojim kapacitetom od barem 750 m3/h, napa Gorenje Classico osigurava optimalnu snagu za uklanjanje mirisa, vlage i čestica masnoće iz prostora do 35 četvornih metara.Napa se ističe učinkovitim i tihim djelovanjem, a izvorni materijali i dizajn sigurno će vas oduševiti.

Gumbi i ručka u boji starog zlata

Dizajn nape u nježnoj boji slonovače ili mat crnoj upotpunjen je prepoznatljivom ručkom i gumbima u boji staroga zlata. Gumbi omogućavaju tradicionalno upravljanje napom i njezinim funkcijama. Ukrasna ručka koja slijedi dizajn cijele kolekcije savršeno upotpunjava izgled nape i naglašava njen klasični karakter.

Jednostavno čišćenje perivih filtera za masnoću

Metalni filteri za masnoću u napama Gorenje lako se skidaju i čiste. Mogu se oprati ručno ili u perilici posuđa s programom za pranje osjetljivog posuđa.
Gorenje Classico mikrovalne pećnice konstruirane su u skladu s drugim aparatima kolekcije Classico,ističu se svojim klasičnim izgledom u crnoj ili boji slonove kosti i prostranom unutrašnjošću s keramičkim dnom. Inovativna Stirrer tehnologija integrirana u aparat omogućava širenje mikrovalova i učinkovitije grijanje bez okretnog pladnja što značajno povećava koristan obujam pećnice i ne ograničava vas u izboru oblika i veličine posude koju koristite u mikrovalnoj pećnici.Uz zagrijavanje i odmrzavanje,mikrovalne pećnice Classico,uz uporabu grilla, omogućavaju pripremanje istinskih gurmanskih specijaliteta. S pet stupnjeva snage i sa grillom od 1100 W za postiranje zlatnosmeđe korice, sigurno ćete savladati i najveće kuharske izazove dok će keramičko dno omogućiti da i čišćenje bude vrlo lako.

360° StirTechnology

360° StirTechnology je tehnologija savršene distribucije mikrovalova. Mikrovalovi putuju ispod keramičke ploče na dnu pećnice odakle se ravnomjerno raspršuju prema gore u cijelu unutrašnjost. Kroz dno pećnice prodiru u hranu učinkovitije i sa svih strana što čini rotirajući tanjur nepotrebnim. Hrana se kuha brže i rezultira boljim ukusom.

CeramicInside

Zahvaljujući inovativnoj distribuciji mikrovalova, uobičajeni rotirajući tanjur nije potreban. Posebna keramička ploča prekriva cijelo dno, a time se dobija više prostora za pripremu ukusnih jela, bez ograničenja oblika posude.

EasyClean

Glatka i ravna površina keramičke ploče u dnu mikrovalne pećnice čini čišćenje izrazito jednostavnim i brzim. Sve što trebate je vlažna krpa i trenutak vremena.

Galerija