Uživajte u dugotrajnom volumenu - Gorenje
zatvori
...
Plava ... Za bogati volumen

Luksuzni volumen za "chic" izgled

Ležerna i profinjena - izabrali ste plavu i odlučili pretvoriti se u pravu damu. Spremate se za važan događaj? Ili biste samo željeli biti kraljevski "chic"? Oblikujte savršenu frizuru s dugotrajnim volumenom.
Ne morate svakodnevno ići kod frizera ako želite sjajnu podatnu kosu bogatog volumena, duži vremenski period. Započnite novi dan elegantno i s bogatim volumenom kojeg možete napraviti kod kuće. Pogledajte kako postići savršen rezultat brzo i jednostavno uz Gorenje Beauty Collection uređaje.

Frizura s bogatim volumenom u 5 koraka

Stvara li vam oblikovanje volumena probleme? Donosimo ključne savjete za glatku i bogatu frizuru, savršenog volumena.
_products/features/icon - Osušite kosu brzo

Osušite kosu brzo

Zamotajte opranu kosu u ručnik na nekoliko minuta. Zatim je počešljajte i utrljajte malo pjene za dodatni volumen u kosu dok je još vlažna. Usmjerite zrak iz sušila za kosu prema korijenu kose dok je sušite i podižite pojedinačne pramenove prstima. Ovo je najlakši način za uklanjanje suvišne vlage i za povećanje volumena.
više
manje informacija
_products/features/icon - Razdijelite kosu u pramenove

Razdijelite kosu u pramenove

Sušenje kose je učinkovitije ako sušite pramen po pramen kose. Prvo, kosu podijelite na dva dijela iza glave, tako što ćete povući kosu kažiprstom iznad ušiju. Zavežite gornji sloj i dobro počešljajte donji dio kose.
_products/features/icon - Trik je u korištenju četke za kosu

Trik je u korištenju četke za kosu

Stavite veliku četku ispod pramena kose širine 2-3 centimetra. Usmjerite zrak iz sušila u smjeru od glave i polako osušite svaki pramen dok niz njega polako klizite četkom. Važno je prilikom sušenja podići kosu pod pravim kutom i tako sušiti, a ne sušiti kosu ravno prema dolje.
više
manje informacija
_products/features/icon - Koristite difuzor

Koristite difuzor

Ako želite svojoj kosi dodati izgled nježnih valova, pored volumena, koristite difuzor. Nakon što postavite difuzor, topli zrak koji kruži pomoći će vam oblikovati frizuru. Ukoliko njime dodirujete kožu glave, možete ga koristiti i kao masažer.
više
manje informacija
_products/features/icon - Ta-da!

Ta-da!

Kada je kosa potpuno suha, omogućite joj dodatni sjaj. Još jednom na brzinu osušite gornji sloj koristeći četku i koristite funkciju za hladan zrak na sušilu. Na ovaj način ćete učiniti frizuru čvršćom i stvoriti mekan i sjajan izgled.
više
manje informacija
_products/features/icon - Pogledajte video s uputama!

Pogledajte video s uputama!

Kako napraviti savršene valove?

Brza pomoć kod stvaranja bogatog volumena

Ponekad vas kosa jednostavno ne sluša ili nikako ne možete napraviti frizuru.

Nije vam sve krenulo po planu? Bez brige, čak ni najveći profesionalci nisu uvijek potpuno uspješni. Zamolili smo profesionalne frizere da s nama podijele savjete o problemima s kojima se možemo susresti u pokušajima oblikovanja savršenog volumena. Pogledajte njihove savjete!

Moja kosa ima dobar volumen odmah nakon sušenja, ali brzo opadne. Kako mogu sačuvati volumen cijeli dan?
Jedna od najvećih grešaka je ako se kosa ne osuši u potpunosti. Ako vam je kosa još uvijek vlažna nakon sušenja sušilom, izgubit će željeni oblik kad će se dalje sušiti na zraku. Ovo se može riješiti korištenjem okrugle četke za vrijeme sušenja te nanošenjem pjene ili drugih proizvoda za volumen na vlažnu kosu prije sušenja, kako bi frizura bila postojana što duže.
Kosa mi je uvijek elektrizirana nakon sušenja sušilom za kosu. Kako da je "ukrotim"?

Elektriziranje kose obično je povezano sa pretjeranim sušenjem. Zbog toga je važno obratiti pozornost na to kada je kosa postala suha i u tom trenutku zaustaviti sušenje. Daljnje sušenje pretjerano isušuje kosu i na taj način stvara statički naboj, što za posljedicu ima "naelektriziranu" frizuru. Sušilo za kosu s tehnologijom aktivnih iona, kao što je Power Care u Ionic Care sušilu iz Gorenje Beauty kolekcije sprječava "elektriziranje" kose. Ioni pomažu u sprječavanju stvaranja statičkog naboja te čine kosu sjajnom i glatkom.

Koža na glavi me uvijek lagano peče kada sušim kosu sušilom pa zato to izbjegavam. Postoji li drugi način za oblikovanje bogatog volumena kose?

Moderna sušila za kosu najčešće omogućuju namještanje temperature koja vam najviše odgovara, tako da ne morate više brinuti o neugodnom osjećaju prilikom sušenja kose. Ako vam je koža glave i dalje iritirana unatoč odabiru niže temperature na sušilu, vjerojatno držite sušilo previše blizu glave. Idealna udaljenost na kojoj bi trebali držati sušilo je 20 cm od glave. Također, važno je kontinuirano pomicanje uređaja dok sušite, kako bi se izbjeglo usmjeravanje toplog zraka u samo jednu točku, i samim tim, izazivanje iritacije na koži glave.

Koju temperaturu bih trebala izabrati za moj tip kose?
Namještanje odgovarajuće temperature za sušenje je vrlo važno ako želite izbjeći oštećenje kose. Možete namjestiti višu temperaturu za snažniju i gušću kosu, dok je niža temperatura pogodnija za tanju, lomljivu ili oštećenu kosu. Čak i kada ste u žurbi, izbjegavajte visoke temperature - umjesto toga, radije koristite jači protok zraka iz vašeg sušila.
Kako koristiti difuzor koji dolazi uz sušilo?
Difuzor je veliki dodatak koji dolazi uz sušilo, a namijenjen je oblikovanju bogatijeg volumena kod valovite i kovrčave kose. Dodatak omogućuje veće raspršivanje zraka iz sušila i samim time nježnije sušenje pramenova koji se omataju oko nastavaka difuzora. Zbog toga, sušenje valovite kose difuzorom omogućit će bogatiju frizuru, jer se izbjegava sušenje jakim naletom zraka koji bi inače ravnao prirodno valovitu kosu.

Umirujuća plava

Odlučili ste obojati svoj dan u plavo. Što to znači?

Plava je boja mira i uravnoteženosti, koja zrači ozbiljnošću s notom otmjenosti. Vaš izbor boje pokazuje da ste zrela, temeljita i inteligentna osoba s jasno postavljenim ciljevima. Svoja djela provodite i odluke donosite odgovorno i samosvjesno, zbog čega vas drugi smatraju pouzdanom osobom. Budući da plava boja oslikava i izraženu sposobnost komunikacije te naglašava izgled dostojan velikog povjerenja, elegantna frizura i bogat volumen najviše odgovaraju vašem izboru boje.