Gorenje by Starck - Gorenje
zatvori
...
Svaki predmet,
svaki oblik,
svaki stil mora
imati smisao,
i taj smisao
utječe na nas
svaki dan.
Svaki predmet, svaki oblik, svaki stil mora imati smisao, i taj smisao utječe na nas svaki dan.

Gorenje by

Novu kolekciju kuhinjskih aparata Gorenje dizajnirao je Philippe Starck, jedan od najznačajnijih svjetski priznatih kreatora. Izrađena je uz primjenu najnaprednijih tehnologija i vrhunski je energetski učinkovita.

Kolekcija se sastoji iz niza pećnica, ploča za kuhanje, napa, hladnjaka i drugih aparata, sve u 100 % usklađenom dizajnu čija elegancija leži u "promišljenosti njene visoke kakvoće i njenih čistih linija". Minimalistički dizajn s vrhunskim reflektirajućim staklom i nehrđajućim čelikom meko će se uklopiti u svoju okolinu i doslovno postati odraz vašeg životnog stila i osobnosti.

Otkrijte kolekciju i stvorite svoju vlastitu, vrhunsku i jedinstvenu kuhinju.

+ Više
− Manje
Hladnjaci
Hladnjaci
Pećnice
Pećnice
Mikrovalne pećnice
Ploče za kuhanje
Ploče za kuhanje
Nape
Nape
Ladica za zagrijavanje
Ladica za zagrijavanje
Dekorativna vrata
Dekorativna vrata

Modeli

DPR-ST
Dekorativna vrata za kombinirani hladnjak
DPR-ST
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 179 × 5,7 cm

Svojstva

AdaptTech
AdaptTech
Više
MultiShelf
MultiShelf
Više
CrispZone ladica
CrispZone ladica
Više
IonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošću
IonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošću
Više
NoFrostPlus
NoFrostPlus
Više
AdaptTechAdaptTech
Ovaj pametni sustav osmišljen je s ciljem održavanja optimalne temperature u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate njegova vrata. Kod otvaranja vrata temperatura naglo raste i hrana je izložena termalnom šoku koji u konačnici uzrokuje brže kvarenje hrane. Hladnjak kontinuirano nadzire i analizira način korištenja hladnjaka, predviđa učestalost otvaranja i prije predviđenog vremena smanjuje temperaturu za 1 do 2°C kako bi temperaturu održao stalnom, a hrana što dulje ostala svježa.
MultiShelfMultiShelf
Prilagodljiva polica izrađena od nehrđajućeg čelika s posebnim držačima za boce namijenjena je različitim potrebama. Možete ju koristiti kao policu za odlaganje namirnica po cijeloj njezinoj širini ili kao poseban dizajnerski nosač za čak devet boca.
CrispZone ladicaCrispZone ladica
CrispZone je s volumenom od 36 litara jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu, osmišljena da zadrži hranjive tvari i niskom temperaturom produlji svježinu vaše hrane.
IonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošćuIonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošću
Napredna tehnologija u hladnjacima oponaša prirodni proces ionizacije kako bi hrana ostala što duže svježa. Negativno nabijeni ioni generirani u unutrašnjosti hladnjaka kontinuirano osvježavaju zrak i stvaraju idealan okoliš za pohranjivanje svježe hrane. Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distribuira ionizirani zrak kroz 14 otvora te tako zadržava stalnu temperaturu na svakoj polici.
NoFrostPlusNoFrostPlus
Jedan od najboljih rashladnih sustava na tržištu, ugrađen u zamrzivačkom dijelu, sprječava nakupljanje leda i inja s ciljem smanjenja potrošnje energije, dok u rashladnom dijelu održava idealnu mikroklimu za svježu hranu. Kruženje ioniziranog zraka sprječava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.
AdaptTechMultiShelfCrispZone ladicaIonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošćuNoFrostPlus
AdaptTechMultiShelfCrispZone ladicaIonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošću
NoFrostPlus
AdaptTechMultiShelfCrispZone ladica
IonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošćuNoFrostPlus
AdaptTechMultiShelf
CrispZone ladicaIonAir s MultiFlow 360° funkcionalnošću
NoFrostPlus

Modeli

BCM547ST
Kombinirana kompaktna mikrovalna pećnica
BCM547ST
IconTouch
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Svojstva

BigSpace
BigSpace
Više
HomeMade oblik
HomeMade oblik
Više
GentleClose
GentleClose
Više
MultiFlow 360°
MultiFlow 360°
Više
PyroClean
PyroClean
Više
IconTouch
IconTouch
Više
BigSpaceBigSpace
Gorenje by Starck pećnice prikrivaju svoj oblik u gornjem dijelu. Sada optimalizirano zračno strujanje kruži unutar većeg volumena, gibajući se potpuno slobodno. Povećani kapacitet pećnica omogućava pripremanje hrane na većim posudama za pečenje kao i većih količina dok njihove vanjske dimenzije ostaju iste, te je omogućeno pečenje na čak 5 razina istovremeno. Umjesto prethodne 3, pećnica iz linije Superior sada omogućava istovremenu uporabu 5 razina. Raspon volumena do 75 l kod standardnih pećnica i do 50 l kod mikrovalnih pećnica jedan je od najvećih koji se nude na tržištu.
HomeMade oblikHomeMade oblik
Karakterističan zaobljen oblik Gorenje pećnica jedno je od najkorisnijih svojstava pećnica Gorenje. Nadahnut tradicionalnim pećnicama na drva, ovaj oblik omogućava slobodno gibanje vrućega zraka. Kako se hrana zagrijava ravnomjerno sa svih strana, uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra. U kombinaciji s našim posebnim ventilacijskim sustavom MultiFlow 360˚, omogućava nešto uistinu posebno – mogućnost pečenja na čak 5 razina.
GentleCloseGentleClose
Potreban je samo blagi dodir kako bi se vrata meko zatvorila, bez bilo kakve buke.
MultiFlow 360°MultiFlow 360°
MultiFlow 360° jamči optimalno kruženje topline unutar pećnice. Zahvaljujući pažljivo smještenim MultiFlow 360° otvorima na stražnjem zidu i jedinstvenom HomeMade obliku, vrući zrak se ravnomjerno raspoređuje po cijeloj pećnici. Ventilator omogućava da vrući zrak dopre do svakog kuta pećnice kako bi hrana bila savršeno pečena sa svih strana. Dinamičko kretanje zraka omogućava i istovremeno pečenje na više nivoa bez miješanja mirisa i okusa.
PyroCleanPyroClean
Pirolitičko čišćenje je najučinkovitiji i najnapredniji način čišćenja pećnice. Visoka temperatura čišćenja (do 500 ˚C) ostavlja pećnicu potpuno čistom, bez bilo kakve mrlje masnoće. Nježno čišćenje gotovo je za 90 minuta, srednje intenzivno čišćenje završi za 120 minuta dok vrlo intenzivno čišćenje traje samo 150 minuta pri čemu je učinak u skladu s trajanjem. Na kraju ostanu samo ostaci koji se obrišu krpom, a pećnica se čisti bez uporabe bilo kakvih deterdženata. Tijekom i određeno vrijeme nakon postupka pirolitičkog čišćenja, pećnica je automatski zaključana i sigurna.
IconTouchIconTouch
Uz IconTouch jednostavno upravljajte svojom pećnicom preko elektronskog programskog sata s upravljanjem na dodir i ergonomski dizajniranih gumbiju.
BigSpaceHomeMade oblikGentleCloseMultiFlow 360°PyroCleanIconTouch
BigSpaceHomeMade oblikGentleCloseMultiFlow 360°PyroClean
IconTouch
BigSpaceHomeMade oblikGentleCloseMultiFlow 360°
PyroCleanIconTouch
BigSpaceHomeMade oblikGentleClose
MultiFlow 360°PyroCleanIconTouch
BigSpaceHomeMade oblik
GentleCloseMultiFlow 360°
PyroCleanIconTouch

Modeli

BCM547ST
Kombinirana kompaktna mikrovalna pećnica
BCM547ST
IconTouch
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Svojstva

Inverterska tehnologija
Inverterska tehnologija
Više
Stirrer tehnologija
Stirrer tehnologija
Više
MultiUse
MultiUse
Više
AutoMenu
AutoMenu
Više
Inverterska tehnologijaInverterska tehnologija
Inverterska tehnologija raspoređuje energiju ravnomjerno, umjesto pulsirajući. Rezultat takvoga djelovanja je da hrana zadrži svoju početnu strukturu, uključujući svoje vitamine, minerale i vlakna. Prednosti ravnomjerne raspodjele energije posebno dobro dođu prilikom ponovnog zagrijavanja, odmrzavanja ili kod kuhanja tekućina. Ukupno izlaganje mikrovalovima je kraće što također smanjuje potrošnju energije.
Stirrer tehnologijaStirrer tehnologija
Stirrer tehnologija omogućava postavljanje pladnja za pečenje standardne veličine u mikrovalnu pećnicu. Koristi se cijela širina mikrovalne pećnice i napuštaju se uobičajeni okretni pladnjevi i neujednačeno zagrijavanje. Zbog toga što se mikrovalovi ravnomjerno raspoređuju po cijeloj unutrašnjosti pećnice, hrana se zagrijava ravnomjerno po cijeloj površini.
MultiUseMultiUse
Multifunkcionalna kombinirana mikrovalna pećnica donosi sve prednosti mikrovalova, vrućeg zraka i grilla. S pravim kombinacijama moći ćete pripremiti i najzahtjevnija pečena jela. Snaga mikrovalova ubrzava proces kuhanja, a vrući zrak pobrinut će se da je hrana dobro pečena. Istovremeno djelovanje grilla i vrućeg zraka donosi odlične rezultate kad pripremate veće komade bijelog mesa, dok je kombinacija grilla i mikrovalova odlična za pripremanje manjih komada mesa, pizze i slično. Kombiniranu mikrovalnu pećnicu možete koristiti i za konvencionalni način pečenja.
AutoMenuAutoMenu
Brojni podešeni programi omogućavaju još jednostaviju pripremu određenih jela. Samo odaberite vrstu hrane i unesite težinu, a pećnica će automatski prilagoditi snagu i vrijeme kuhanja prema vašem odabiru.
Inverterska tehnologijaStirrer tehnologijaMultiUseAutoMenu
Inverterska tehnologijaStirrer tehnologijaMultiUseAutoMenu
Inverterska tehnologijaStirrer tehnologijaMultiUse
AutoMenu
Inverterska tehnologijaStirrer tehnologija
MultiUseAutoMenu

Svojstva

Visoko učinkoviti plamenici
Visoko učinkoviti plamenici
Više
PowerBoost Supreme
PowerBoost Supreme
Više
Wok plamenik
Wok plamenik
Više
XpandZone
XpandZone
Više
Visoko učinkoviti plameniciVisoko učinkoviti plamenici
Značajno unaprijeđeni plinski plamenici omogućavaju do 10% učinkovitiju potrošnju plina.
PowerBoost SupremePowerBoost Supreme
PowerBoost Supreme je brzo i izvanredno intenzivno djelovanje ploče za kuhanje s kojim se vrijeme čekanja znatno smanjuje. Potrebne su samo 4.2 minute da zakuha 2 l vode, što je vremenski vrlo učinkovito.
Wok plamenikWok plamenik
Wok plamenici vrlo brzo dostignu punu snagu i visoku temperaturu, te na taj način omogućavaju svakome lako kuhanje u azijskom stilu.
* obavezna uporaba wok posuda pri korištenju wok plamenika
XpandZoneXpandZone
XpandZone omogućava kuhanje na gotovo cijelog površini indukcijske ploče za kuhanje. Kada se aktivira XpandZone, zone za kuhanje s lijeve ili desne strane ploče kombiniraju se u jednu veliku zonu za kuhanje. Spojene zone nude više prostora i slobode za kuhanje, mjesta za veće posude ili čak nekoliko manjih koje možete staviti bilo gdje na spojenoj zoni.
Visoko učinkoviti plameniciPowerBoost SupremeWok plamenikXpandZone
Visoko učinkoviti plameniciPowerBoost SupremeWok plamenikXpandZone
Visoko učinkoviti plameniciPowerBoost SupremeWok plamenik
XpandZone
Visoko učinkoviti plameniciPowerBoost Supreme
Wok plamenikXpandZone

Svojstva

AdaptTech
AdaptTech
Više
LedLight
LedLight
Više
P.A.S. sustav odsisavanja po obodu
P.A.S. sustav odsisavanja po obodu
Više
TouchControl
TouchControl
Više
Timer i Refresh
Timer i Refresh
Više
AdaptTechAdaptTech
U automatskom načinu rada poseban senzor raspoznaje razinu nečistoće, para, vlage ili plinova u zraku. Napa automatski prilagođava brzinu rada ventilatora odnosno zaustavlja rad kada više nije potrebno odsisavanje.
LedLightLedLight
LED osvjetljenje, osim što je visoko učinkovito, predstavlja važan estetski i funkcionalni element kuhinje. Njegov životni vijek je 30 puta dulji od standardnog osvjetljenja žaruljama i troši do deset puta manje energije.
P.A.S. sustav odsisavanja po oboduP.A.S. sustav odsisavanja po obodu
Ovaj inovativni parametarski sustav odsisavanja preusmjerava odsisavanje zraka iz središnjeg dijela prema vanjskim rubovima nape. Ovakav pristup istovremeno smanjuje potrošnju energije i razinu buke, a odsisavanje zraka je znatno učinkovitije.
TouchControlTouchControl
Upravljanje na dodir omogućava jednostavne i trenutačne promjene između razina snage i intenziteta osvjetljenja nape.
Timer i RefreshTimer i Refresh
Gorenje nape mogu se namjestiti za automatsko isključivanje nakon 10, 20 ili 30 minuta rada. Refresh funkcija aktivira se svakog sata, obnavljajući strujanje zraka kroz pet minuta.
AdaptTechLedLightP.A.S. sustav odsisavanja po oboduTouchControlTimer i Refresh
AdaptTechLedLightP.A.S. sustav odsisavanja po oboduTouchControl
Timer i Refresh
AdaptTechLedLightP.A.S. sustav odsisavanja po obodu
TouchControlTimer i Refresh
AdaptTechLedLight
P.A.S. sustav odsisavanja po oboduTouchControl
Timer i Refresh

Svojstva

StayWarm
StayWarm
Više
Ladica za zagrijavanje
Ladica za zagrijavanje
Više
WarmPlate
WarmPlate
Više
Jogurt
Jogurt
Više
StayWarmStayWarm
StayWarm funkcija održava hranu toplom na stalnoj temperaturi od 70°C. Hrana zbog toga zadržava svoj izvorni okus i temperaturu sve dok se ne posluži.
Ladica za zagrijavanje
Funkcionalnost kompaktne pećnice podignite na viši nivo uporabom ladice za zagrijavanje. Ladica za zagrijavanje ugrađuje se tik ispod pećnice i zajedno s njom se odlično uklapa u kuhinjski element namijenjen ugradnji klasične pećnice. Ladica se koristi za zagrijavanje tanjura i šalica, ali je prikladna i za održavanje topline hrane.
WarmPlate
Odgovarajuće zagrijani tanjuri čuvaju okus i aromu mnogih jela: od juha do tjestenina i povrća kuhanog na pari. WarmPlate će zagrijati i održati temperaturu tanjura na pravoj temperaturi za posluživanje: između 30 i 80°C. Uživajte u profesionalnoj usluzi u vlastitom domu!
JogurtJogurt
Posebna funkcija omogućava da zdrav jogurt pripremite u vlastitom domu. Prednamještena temperatura i zadano vrijeme osiguravaju optimalne uvjete za pripremu domaćeg jogurta za oko 4 sata.
StayWarmLadica za zagrijavanjeWarmPlateJogurt
StayWarmLadica za zagrijavanjeWarmPlateJogurt
StayWarmLadica za zagrijavanjeWarmPlate
Jogurt
StayWarmLadica za zagrijavanje
WarmPlateJogurt

Modeli

DFD72ST
Dekorativna vrata za perilicu posuđa
DFD72ST
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 71,6 × 1,8 cm
DFD70ST
Dekorativna vrata za perilicu posuđa
DFD70ST
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 69,9 × 1,8 cm
DPR-ST
Dekorativna vrata za kombinirani hladnjak
DPR-ST
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 179 × 5,7 cm
Napa WHI641ST
Napa
WHI641ST

Neka vam zrak u kuhinji bude uvijek svjež zahvaljujući Timeru i senzoru AdaptTech.

Ploča za kuhanje IS756ST
Ploča za kuhanje
IS756ST
Pripremite svoje omiljeno jelo u tren oka na izuzetno brzim i učinkovitim indukcijskim pločama za kuhanje s vrhunskim sustavom PowerBoost Supreme.
Pećnica BO747ST
Pećnica
BO747ST
Iskažite svoju kreativnost s jednim od najvećih volumena pećnica na tržištu i uživajte u savršenim rezultatima sustava kruženja vrućeg zraka MultiFlow 360°.
Kompaktna kombinirana mikrovalna pećnica BCM547ST
Kompaktna kombinirana mikrovalna pećnica
BCM547ST

Pobrinite se za svaki detalj i uživajte u profesionalno pripremljenim jelima u okrilju svog doma.

Ladica za zagrijavanje WD14ST
Ladica za zagrijavanje
WD14ST

Pobrinite se da vaša jela zadrže savršen okus, čak ako ih ne poslužite odmah.

Ladica za zagrijavanje WD14ST
Ladica za zagrijavanje
WD14ST

Pobrinite se da vaša jela zadrže savršen okus, čak ako ih ne poslužite odmah.

Dekorativna vrata za perilicu posuđa DFD72ST
Dekorativna vrata za perilicu posuđa
DFD72ST

Dajte svojoj kuhinji završni dodir s elegantnim reflektirajućim dekorativnim vratima perilice posuđa.

Kombinirani hladnjak NRK612ST
Kombinirani hladnjak
NRK612ST

Neka vam je uvijek pri ruci svježa hrana kao da je netom ubrana u vrtu, zahvaljujući naprednoj IonAir tehnologiji i pametnom sustavu AdaptTech.

Meet

Philippe Starck je međunarodno priznati francuski dizajner.

Njegovo dubokoumno razumijevanje suvremenih promjena, njegova zaljubljenost u ideje, njegova želja za obranom inteligencije upotrebljivosti – i jednako tako upotrebljivosti inteligencije – pratilo je jednu kultnu kreaciju za drugom. Od svakodnevnih proizvoda kao što je namještaj i cjedilice za limune do revolucionarnih mega jahti, individualnih vjetrenjača, električnih bicikala ili hotela i restorana koji žele biti izvanredna, stimulativna i intenzivno uzbudljiva mjesta.

Dizajnirajući svoju prvu kolekciju za Gorenje, Philippe Starck potvrđuje svoju obvezu služenja društvu pribavljajući mu najbolju kakvoću po razumnoj cijeni, proizvode stvorene s Inteligencijom, Kakvoćom i Poštenjem.

Stavljajući korisnike uvijek u samu srž svojeg stvaralačkog postupka, linija kuhinjskih aparata Gorenje by S+ARCK dizajnirana je tako da uskladi i odražava svačiji životni stil i osobnost.

“Kroz moj dizajn, korisnik ima punu mogućnost stvoriti svoje vlastito iskustvo." Philippe Starck

+ Više
− Manje

Njegovih 10.000 kreacija, njegova svjetska slava i njegova neumorna raznovrsna inventivnost, nikada mu nisu dozvolile da zaboravi bitno, svoju misiju i viziju: kreacija, bez obzira na oblik koji poprimi, mora - kroz ciljeve kako treba biti "dobar" prije nego li biti "krasan" - u najširem smislu učiniti život boljim najvećem mogućem broju ljudi.

“Svaki predmet, svaki oblik, svaki stil mora imati smisao i taj smisao utječe svakodnevno na nas.” Philippe Starck