Black - Gorenje
zatvori
...

KARAKTERISTIKE

_products/features/icon - IonAir MultiFlow 360°

IonAir MultiFlow 360°

Odaberite policu. Bilo koju.
Napredna tehnologija u Gorenje hladnjacima oponaša prirodnu mikroklimu kako bi osigurala dužu svježinu namirnica, a prirodan proces ionizacije sprječava razvoj neugodnih mirisa. Kruženje ioniziranog zraka omogućuje ravnomjernu opskrbu svježeg zraka za održavanje odgovarajuće temperature u hladnjaku.
više
manje informacija
_products/features/icon - BridgeZone

BridgeZone

Jednostavno rješenje za XXL posude
Kao čarobnim štapićem pretvorite dvije odvojene zone za kuhanje u jednu uz samo jedan dodir prstom. Kuhanje u velikim loncima, tavama i posudama nikada nije bilo lakše i učinkovitije.
_products/features/icon - HomeMade oblik

HomeMade oblik

Abrakadabra, savršeno pečeno!
Nadahnut tradicionalnim krušnim pećima na drva, karakterističan zaobljeni oblik Gorenje Ora ito pećnice omogućuje slobodno kruženje vrućeg zraka. Hrana se zagrijava ravnomjerno sa svih strana i uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra.
više
manje informacija
_products/features/icon - 16 servisa posuđa

16 servisa posuđa

Više prostora nego u čarobnom šeširu
Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja posuđa i pribora, a tri košare nude dovoljno prostora za pranje i do 16 servisa posuđa u isto vrijeme, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni. Sada zaista možete napraviti savršenu zabavu!
više
manje informacija
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Sad se možete u potpunosti fokusirati na čaroliju kuhanja
U automatskom načinu rada poseban senzor raspoznaje razinu nečistoće, para, vlage ili plinova u zraku. Napa automatski prilagođava brzinu rada ventilatora odnosno zaustavlja rad kada više nije potrebno odsisavanje.
_products/features/icon - AutoMenu

AutoMenu

Čarolija za jednostvnije kuhanje
Brojni prednamješteni programi omogućuju još jednostaviju pripremu određenih jela. Samo odaberite vrstu hrane i unesite težinu, a mikrovalna pećnica će automatski prilagoditi snagu i vrijeme kuhanja prema vašem odabiru.

ORA ÏTO
DIZAJNER “PAR EXCELLENCE”

Kreativni francuski dizajner oduvijek je poznat po pomicanju granica dizajna kako bi kreirao proizvode koji se odlikuju bezvremenskom estetikom i jednostavnošću. Ista suštinska filozofija prisutna je i njegovoj novoj kolekciji Gorenje kuhinjskih uređaja.


Njegove provokativne ideje potaknule su njegov uspon na sam vrh svijeta dizajna. Na samom početku karijere predstavio je svoj dizajn i ideje za virtualne proizvode, potpisane od strane poznatih brandova, na svojoj internetskoj stranici. Ljudi su počeli naručivati proizvode koji zapravo ne postoje. Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple i Levi’s te druge velike kompanije mogle su tužiti mladog drskog dizajnera, no bili su toliko oduševljeni njegovim radovima da su ga, umjesto tužbe, zaposlili.


Nasljeđe koje su zajedničkim snagama stvorili Gorenje i Ora- Ïto u posljednjih desetak godina široko je priznato zahvaljujući kombinaciji jedinstvenih dizajnerskih karakteristika i trajne praktičnosti, a ova uspješna suradnja traje već više od jednog desetljeća.