Gorenje Simplicity New - Gorenje
zatvori
...
KUĆANSKI UREĐAJI, BEZ DRAMEGorenje Simplicity kolekcija
1

Život je ponekad dramatičan. Srećom, Gorenje Simplicity kućanski uređaji su u potpunosti bez drame, elegantnog izgleda te pružaju besprijekorno korisničko iskustvo:  

  • Prilagodljiva tehnologija prepoznaje navike i potrebe korisnika 
  • Automatski programi osiguravaju savršene rezultate svaki put
  • Intuitivna kontrola u jednom koraku osigurava jednostavno korištenje iskusnim, ali i novim korisnicima

Dostupno u crnoj i bijeloj boji, klasične boje koje nikad ne izlaze iz mode.

Odaberi svoj uređaj bez drame

Red dot nagrada za Simplicity indukcijske ploče 

Nove Gorenje Simplicity indukcijske ploče nagrađene su prestižnom nagradom Red dot dizajn. S inovativnim funkcijama kao što su automatsko prepoznavanje posude i mogućnost spajanja zona za kuhanje, osiguravaju još veću fleksibilnost i jednostavniju uporabu. Dizajnirana da na smislen način vodi korisnike, daje prijedloge i bira potrebne programe za vrijeme kuhanja. Simplicity indukcijska ploča zadovoljava čak i najambicioznije korisnike, a pritom joj je cijena prihvatljiva.

Intuitivni i prilagodljivi uređaji

_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Bez drame s pokvarenom hranom
Ovaj pametan sustav osmišljen je kako bi održao optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite te sukladno tome upravlja temperaturom kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.
više
manje informacija
_products/features/icon - AutoDetect

AutoDetect

Pozicioniranje posuda, bez drame
Ploča za kuhanje, odmah po uključivanju, automatski prepoznaje poziciju posude za kuhanje te uključuje odgovarajuću zonu za kuhanje, samostalnu ili povezanu, ovisno o veličini posude. Sve to dogodit će se u prvih 10 sekundi od uključivanja ploče za kuhanje ili u bilo kojem trenutku kasnije, ako se funkcija uključi ručno.
više
manje informacija
_products/features/icon - AdaptBake

AdaptBake

Vaš omiljeni recept, bez drame
Pećnica će memorirati temperaturne postavke koje ste koristili za svaki prednamješteni program i predložiti zadnju ili najčešće korištenu postavku prilikom sljedeće upotrebe pećnice.
_products/features/icon - AutoProgramme

AutoProgramme

Jednostavni programi, bez drame
Ovaj automatizirani program s naprednom senzorskom tehnologijom će uvijek prilagoditi programe pranja posuđa kako bi posuđe uvijek bilo savršeno čisto, bez obzira da li je potrebno ispiranje ili pranje. Istovremeno program će optimizirati potrošnju vode i energije.
više
manje informacija

AdaptLight

Osvjetljavanje, bez drame
Gorenje Simplicity kuhinjska napa s inovativnom AdaptLight funkcijom koja će automatski prepoznati kada neko stoji ispred ploče za kuhanje i upaliti svjetlo nape.
_products/features/icon - AutoProgrammes

AutoProgrammes

Upravljanje postavkama bez drame
S automatiziranim programima, korištenje mikrovalne pećnice je još jednostavnije: samo odaberite vrstu namirnica i unesite težinu, a pećnica će automatski prilagoditi potrebnu snagu i vrijeme.

Elegantan dizajn u crnoj ili bijeloj boji