Gorenje Simplicity - Gorenje
zatvori
...

Gorenje Simplicity

Moja je životna filozofija jednostavna. Za mene je dobro ono što je u skladu s mojim navikama i mogućnostima. Životni prostor oblikujem i uređujem po svom. Odabirem kolekciju aparata koji uvažavaju moj stil života. Odlično dizajnirane aparate kolekcije Gorenje Simplicity u crnoj i bijeloj boji bez problema mogu uključiti u svoje prostore i s njima zaista živim na svoj način. Jer se oni prilagođavaju meni, a ne ja njima. Simplicity!  

Lijepo. Jednostavno. Dostupno.

Logični izbori

Kod aparata iz kolekcije Gorenje Simplicity, najčešće korištene funkcije odmah su dostupne – preko samo jednoga gumba.

AdaptTech

Napredni aparati pamte naše odabire i predlažu ih prilikom sljedećeg korištenja. Pritiskom na gumb samo ih je potrebno potvrditi.

Profinjen dizajn

Čiste linije, kvalitetni materijali i ergonomski detalji omogućavaju lako usklađivanje aparata s različitim stambenim prostorima.

Odlična vrijednost

S obzirom na prihvatljive cijene, ovi aparati nude uštede odmah. Dodatno, zahvaljujući naprednoj tehnologiji, plaćate samo za ono što stvarno trebate, što dovodi i do kasnijih dugoročnih ušteda.

Miriše. Jer je pečeno po mom!

Ugradbene pećnice koriste  tehnologiju AdaptTech koja pamti vaše najčešće korištene postavke i predlaže ih prilikom sljedeće uporabe pećnice, kako ih ne bi morali ponavljati. S odličnim dizajnom, pećnica se odlično uklapa s ostalim aparatima Gorenje Simplicity kolekcije u crnoj ili bijeloj boji.

AdaptTech pečenje

Bez ponovnog namještanja vlastitih izbora

Pećnica pamti vaše namještanje temperature za pojedinačni prednamješteni program i, prilikom sljedeće uporabe pećnice, nudi posljednji ili najčešće upotrebljavani izbor.

Program za zimnicu

Za pouzdano konzerviranje i ukuhavanje namirnica

Poseban prednamješteni program namijenjen konzerviranju i ukuhavanju namirnica, čime se sprječava kvarenje te produljuje njihova uporaba i izvan sezone.

GentleClose sustav

Nježno i nečujno zatvaranje vrata pećnice

Posebna udobnost mekog zatvaranja vrata. Vrata pećnice zatvoriti će se nečujno i nježno, neovisno o upotrijebljenoj sili prilikom zatvaranja.

Elektronski programski sat s upravljanjem na dodir

Jednostavno upravljanje i preglednost

Programskim satom određujete vrijeme trajanja pečenja i izbor prave temperature, što možete, pored prikaza korištenog načina zagrijavanja, pohraniti na preglednom zaslonu. Površina sata je ujedno potpuno glatka i stoga jednostavna za čišćenje.

Uživam. Jer je kuhano po mom!

Sa SimpleOff gumbima, više ne moram brinuti da li je plin ugašen. Plinski plamenici ponose se inovativnim programskim satom koji gase plamenik u zadano vrijeme. Zajedno s ostalim bijelim ili crnim aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije, dopuštaju mi da kuham kako ja to želim.

Plinski plamenik s isklopnim programskim satom SimpleOff

Sigurno, jednostavno, pregledno i kontrolirano kuhanje

Ergonomski oblikovan gumb s ugrađenim elektronskim isklopnim programskim satom omogućava namještanje vremena kuhanja (do 99 min). Po isteku namještenog vremena, sat automatski isključi plinski plamenik, na što Vas upozori i zvučni signal.

BoilControl

Zaštita od prekipljavanja

Automatski se pobrine za trenutnu prilagodbu snage djelovanja. Nakon početnog djelovanja najvećom snagom, zona za kuhanje održava temperaturu na željenom stupnju i na taj način sprječava prekipljavanje ili dulje nepotrebno vrenje hrane.

Jednostavno upravljanje uz SmartControl

Pregledno i nadzirano kuhanje

Za svaku zonu za kuhanje možete odvojeno namjestiti vrijeme kuhanja, a programski sat će po isteku zadanog vremena automatski isključiti djelovanje zone i na to vas upozoriti zvučnim signalom.

Rešetke od lijevanog željeza

Veća stabilnost i trajnost

Rešetke od lijevanog željeza vode brigu o većoj stabilnosti i estetskom izgledu plinske ploče za kuhanje. Zbog materijala od kojeg su izrađene posebno su trajne i otporne na najviše temperature.

SuperPower indukcijska ploča

Brzo i učinkovito kuhanje te jednostavno čišćenje

Indukcijske ploče za kuhanje izuzetno učinkovito i brzo pripreme izvrsnu i punovrijednu hranu. Funkcija izuzetno brzog i snažnog djelovanja SuperBoost omogućava još bržu i učinkovitiju pripremu jela a s time i izuzetne uštede vremena i energije.

Svježe je. Jer je hlađeno po mom!

Ovi hladnjaci pamte vaše navike koristeći AdaptTech inteligentni memorijski sustav, koji prati učestalost otvaranja hladnjaka i prilagođava svoj rad snimljenom uzorku. Hrana ostaje dulje svježa, a vi možete još više uživati u crnim ili bijelim aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije.

AdaptTech hlađenje

Hrana ostaje 20% dulje svježa

Prilagodljivi inteligentni sustav u tjednom intervalu memorira, analizira i bilježi uporabu hladnjaka. Nakon toga njegovo djelovanje, prvenstveno održavanje namještene temperature i potrošnju energije, prilagodi snimljenom uzorku. Hrana se kod otvaranja vrata ne zagrijava kao kod uobičajenih hladnjaka što onemogućava stvaranje bakterija.

IonAir

Hrana ostaje svježa i ukusna do 10 dana dulje

Napredna tehnologija u hladnjacima Gorenje oponaša prirodnu mikroklimu kako bi hrana ostala dulje svježa. Cirkulacijom ioniziranog zraka omogućena je ravnomjerna opskrba svježeg zraka, te konstantna temperatura.

NoFrost Plus

Bez inja, leda i ručnog odleđivanja

Suvremena tehnologija NoFrost Plus pomoću intenzivnog kruženja hladnoga zraka uklanja vlagu iz zamrzivača, istovremeno održavajući optimalnu vlagu u hladnjaku. Time se sprječava stvaranje inja na namirnicama kao i leda u unutrašnjosti.

MultiFlow 360°

Produljena trajnost namirnica i manja potrošnja energije

Pospješeno kruženje zraka MultiFlow 360°, intenzivnim upuhivanjem hladnog zraka iz više otvora za prozračivanje smještenih u stupu na stražnjoj stijeni hladnjaka, osigurava stalnu i ravnomjernu temperaturu u cijelom rashladnom dijelu. Nalazimo ga kod NRK modela Simplicity hladnjaka.

BottleMat

Elastična podloga za praktično i sigurno odlaganje boca i konzervi, jer sprečava njihovo pomicanje. Možete ga upotrijebiti i kao podmetač za vruće posude na stolu.

AirPower

Dinamičko hlađenje

Napredni ventilacijski sustav AirPower dinamičkim hlađenjem skrbi za održavanje ravnomjerne temperature u cijelom hladnjaku. Zbog svog načina rada AirPower spada u „zelena“ svojstva hladnjaka jer doprinosi uštedi energije. Nalazimo ga kod RK modela Simplicity hladnjaka.

Prozračeno je. Jer djeluje po mom!

Pored odličnog kapaciteta, nape odlikuju kvalitetni materijali, nehrđajući čelik u kombinaciji sa staklom, koji krase vašu kuhinju kao savršen spoj bilo sa bijelim ili crnim aparatima iz kolekcije Gorenje Simplicity. Halogeno osvjetljenje čini vaše kuhanje jednostavnijim, optimalno osvjetljavajući ploču za kuhanje i radnu plohu.

Funkcionalan oblik

Pored odličnog kapaciteta, nape odlikuju kvalitetni materijali, nehrđajući čelik u kombinaciji sa staklom. Privlačan oblik je sve važniji čimbenik iako nape služe i kao priručni izvor svjetlosti kod kuhanja.

Halogeno osvjetljenje

Odlično osvjetljena ploča za kuhanje

Dodatni izvor svjetlosti za optimalno osvjetljavanje ploče za kuhanje. Halogeno osvjetljenje je i snažnije i štedljivije od klasičnih žarulja.

Jednostavno čišćenje filtera

Bolje održavanje i dulji životni vijek

Metalni filteri za masnoće u napama mogu se lako skinuti i jednostavno očistiti. Operite ih ručno ili u perilici posuđa s programom za nježno pranje.

Blista. Jer je oprano po mom!

Nazdravimo vašoj novoj Simplicity perilici posuđa - setom sjajnih čaša! Unaprijed odredite kada želite da budu oprane, odgodom početka pranja za 3, 6 ili 9 sati. Bit će odlično oprane, koristeći vrlo malo energije. Dekorativna vrata ove ugradbene perilice posuđa reflektiraju ljepotu Gorenje Simplicity kolekcije dostupne u bijeloj boji.

Visoka učinkovitost

Štedljivo pranje posuđa

Od sada ćete prati s odgovornošću i skrbeći za okoliš, jer perilice posuđa Gorenje potpuno ispunjavaju stroge europske smjernice na području štednje energije.

Prednamještanje početka pranja

Posuđe oprano u željeno vrijeme

Mogućnost prednamještanja početka pranja 3, 6 ili 9 sati unaprijed. S pranjem za vrijeme jeftinije tarife električne energije ova funkcija omogućava dodatne uštede.

3 u 1

Programi pranja prilagođeni su za uporabu tableta 3 u 1.

AquaStop

Bez brige od izlijevanja vode

U slučaju izlijevanja vode sigurnosni sustav AquaStop automatski spriječi daljnji dovod vode i istovremeno crpka izbaciti preostalu vodu iz kade perilice posuđa.

Dobro je. Jer je zagrijano po mom!

Osim velikodušnog volumena, prednosti Simplicity mikrovalne pećnice su prednamješteni programi za različitu hranu i načine pripreme. Logično elektronsko upravljanje i kombinirana uporaba mikrovalova i grila još pojačavaju njihovu uporabivost. Raspoloživa u crnoj i bijeloj boji.

Jednostavno i pregledno upravljanje

Mikrovalne pećnice odlikuje jednostavno elektronsko upravljanje koje omogućava istinski precizno namještanje vremena i izbora načina zagrijavanja. Svi su izbori pregledni i jednostavno namjestivi na upravljačkom dijelu.

Mikrovalovi u odličnom društvu pečenja na žaru

Za odlične učinke pečenja i zagrijavanja hrane

Mikrovalne pećnice Gorenje izuzetne zapremine od 23 litre unose u kuhinju sve prednosti mikrovalova i pečenja na žaru. Kombinirana funkcija pečenja na žaru i mikrovalova pridonijet će bržem pečenju manjih komada mesa, pizza i mnogih drugih jela.

Prednamješteni programi

Brzo i logično biranje bez nepotrebnog razmišljanja

Programi na pećnici biraju se jednostavno, preko samo jednoga gumba. Svaki od devet prednamještenih programa (za pripremu pizze, ribe, povrća, topljenje čokolade,…) ima automatsko namještanje načina zagrijavanja, snage i vremena trajanja programa; vrijeme se može po želji i promijeniti. Jednako tako može se još dodatno izabrati mogućnosti odgode uključivanja i program samočišćenja vodom.

Galerija