Uljna preša OP650W - Gorenje
zatvori
...
OP650W Uljna preša

Uljna preša OP650W

Snaga: 650 W Kapacitet (maks): 2 kg/h Učinkovitost (maks): 50 % Hladno prešana ulja zadržavaju hranjive tvari Posudica za ulje Posudica za pulpu i trop Prikladno za prešanje: Sjemenke, Orašasti plodovi
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

_products/features/icon - 30-minutni ciklus

30-minutni ciklus

Preša za ulje može neprekidno raditi do 30 minuta. To znači da je vaš jedini zadatak da za to vrijeme osigurate da posuda sa sastojcima bude puna, kao i da u posudama za ulje i za suhe ostatke ima dovoljno mjesta. To znači da ćete biti slobodni da se bavite drugim stvarima za vrijeme hladnog prešanja.
više
manje informacija
_products/features/icon - Pužna osovina

Pužna osovina

Ulje se izvlači iz sjemenki i orašastih plodova uz pomoć rotirajuće pužne osovine, koja melje sastojke i odvaja ulje od suhih ostataka. Spirala je napravljena od izuzetno čvrstog nehrđajućeg čelika i vrlo je jednostavna za čišćenje. Umjesto ispiranja pod tekućom vodom, metalni dio se jednostavno može obrisati suhom kuhinjskom krpom.
više
manje informacija
_products/features/icon - Hladno prešanje

Hladno prešanje

Kod hladnog prešanja temperatura ulja se zadržava ispod 49°C, tako da ulje zadržava vitamine i minerale koji bi inače bili uništeni kada bi bili izloženi većoj temperaturi. Tehnologija hladnog prešanja zagrijava sastojke samo do temperature na kojoj je moguća ekstrakcija ulja. Ulja dobivena hladnim prešanjem čuvaju se u posudama od zatamnjenog materijala i na hladnom mjestu, jer su ovakva ulja, u odnosu na ona koja su industrijski dobivena, osjetljivija na svjetlost i brže gube hranjive sastojke i karakterističnu aromu ako se izlože sobnoj temperaturi.
više
manje informacija
_products/features/icon - Dvije posude

Dvije posude

Uz aparat dolaze dvije posude: manja koja služi za odvajanje ulja s filterom koji zadržava sve čvrste čestice kako ne bi dospjele u ulje i veća koja služi za suhe ostatke. Posude su napravljene od izdržljivog BPA-free materijala.
_products/features/icon - Dozirni lijevak

Dozirni lijevak

Lijevak se nalazi iznad spirale, i precizno usmjerava sastojke u aparat, što znači da ne morate brinuti jeste li dodali premalo ili previše sastojaka. Lijevak ima kapacitet od 700 ml i može se lako skinuti sa aparata i očistiti pod mlazom mlake vode.
_products/features/icon - Bez zastoja u radu

Bez zastoja u radu

Preša za ulje posjeduje No stop funkciju koja omogućuje rotaciju spirale u suprotnom smjeru, a kako bi se očistili eventualno zaostali djelići sjemenki i orašastih plodova. Ne morate prazniti ili rastavljati aparat zbog čišćenja, dok će sastojci uvijek biti u potpunosti iskorišteni.
_products/features/icon - Gumirane nogice

Gumirane nogice

Možete biti sigurni da se aparat neće pomicati po površini kuhinjskog elementa tijekom prešanja. Gumirane nogice na dnu aparata omogućuju čvrsto prijanjanje i stabilnost, što znači da je korištenje sigurno, bez neprijatnih iznenađenja.
_products/features/icon - Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost na prvom mjestu

Aparat će raditi isključivo pod uvjetom da je poklopac na posudi za sastojke čvrsto i pravilno zatvoren. Još jedna sigurnosna funkcija je automatsko isključivanje aparata u slučaju pregrijavanja ili ako je posuda za sastojke prazna.

Tehničke karakteristike

Snaga: 650 W

Učinkovitost (maks): 50 %

Hladno prešana ulja zadržavaju hranjive tvari

Prikladno za prešanje: Sjemenke, Orašasti plodovi

Vrijeme rada (maks): 30 min

Produljeno vrijeme rada

Jednostavno čišćenje

Gumb za uključenje/isključenje

Zeleni indikator djelovanja za potpunu kontrolu

Posudica za ulje

Posudica za pulpu i trop

Filter za ulje za najbolje rezultate

Četka za čišćenje olakšava održavanje

Gumirane nogice za stabilnost

Zaštitna rukavica

Zaštita od pregrijavanja za sigurno djelovanje

Materijal kućišta: Kućište od plastike i metala

Materijal puža: Nehrđajući čelik

Kapacitet (maks): 2 kg/h

Sigurnosna sklopka za potpunu sigurnost

Dužina priključnog kabela: 1 m

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 18 × 30 × 35 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 23,2 × 46,7 × 36,5 cm

Neto težina proizvoda: 4,3 kg

Bruto težina proizvoda: 6,9 kg

Priključna snaga: 650 w

Šifra proizvoda: 521962

EAN kod: 3838942086243

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.