Karakteristike usisavača - Gorenje
meni+
zatvori
...

Karakteristike usisavača

SuperSilent

Izvanredno tihi rad
Gorenje usisavači ističu se izvanredno tihim, te izuzetno učinkovitim i ekonomičnim HighPerformance motorom koji stvara snažniji protok zraka uz manju potrošnju energije. Za savršene rezultate usisavanja uz minimalnu buku u vašem domu.

TextilTube

Savitljivo pleteno crijevo
Određeni modeli usisavača Gorenje opremljeni su pletenim usisnim crijevom koje donosi brojne prednosti. Uz veliku savitljivost i ugodan osjećaj na dodir, kvalitetno tkanje čini ga izuzetno otpornim na mehanička naprezanja i stoga posebno trajnim.

SaveSpace

Odjeljak za pohranjivanje dodataka
Sve svoje dodatke možete imati pri ruci, spremne za uporabu. Usisavači imaju poseban, jednostavno upotrebljiv odjeljak koji omogućava uredno pohranjivanje dodataka.

SmartParking

Sustav pametnog odlaganja
Usisavači imaju poseban utor koji jednostavno i praktično pridržava četku ili usisnu cijev nakon čišćenja ili za vrijeme stanki. Umetnite jednostavno cijev u taj utor gdje će ona sigurno pričekati sljedeću upotrebu.

Hepa Filtration

Učinkovito HEPA filtriranje
HEPA filter uklanja najmanje 99,95% čestica iz zraka, uključujući pelud i grinje, što je bitno onima koji pate od astme ili alergija. Sav zrak koji usisavač usiše prisilno prolazi kroz HEPA filter gdje prašina i čestice nečistoće budu zaustavljene odnosno zadržane u vlaknima filtera.

5BagsExtra

Pet vrećica uz usisavač
Kada kupite usisavač Gorenje, možete usisati do 17,5 litara prašine bez dodatnog troška stoga što je s novim usisavačem isporučeno pet dodatnih vrećica: tri papirnate vrećice za jednokratnu uporabu, jedna ponovno upotrebljiva vrećica od platna/tkanja i jedna vrećica od mikrofiltera za maksimalno filtriranje prašine.

HighPerformance

Visoka učinkovitost motora
Usisavač ima tehnološki napredan i poboljšan HighPerformance motor koji se ističe izvrsnom radnom učinkovitošću u obliku snažnijeg strujanja zraka kroz usisnu cijev i savitljivo crijevo, dok aparat radi tiše i troši manje energije. Energetski učinkoviti izbor s maksimalnom snagom usisavanja za najbolje rezultate čišćenja.
više
manje informacija

SoftStart

Meko, postepeno pokretanje motora
Motori s mekim pokretanjem energetski su učinkovitiji i imaju dulji životni vijek. Zbog manjeg momenta za vrijeme pokretanja motora, teret se postepeno prenosi na sve pokretne dijelove motora. To smanjuje naprezanje kojem je izložen motor i smanjuje potrošnju električne energije.
više
manje informacija

21mRadius

21 metar dohvata
Usisavači Gorenje mogu se lako premještati iz jedne sobe u drugu i dosegnuti i najudaljenije kutove vašeg doma. Omogućavaju neograničenu slobodu kretanja do 21 metra radijusa.

Četka za parket

Ova je četka posebno pogodna za čišćenje ravnih i osjetljivih podova kao što su parketi, laminati ili pločice.
Ova je četka posebno pogodna za čišćenje ravnih i osjetljivih podova kao što su parketi, laminati ili pločice. Dno četke opremljeno je dlačicama koje učinkovito čiste pod bez da
ga oštete. S četkom se isporučuje adapter koji omogućava njegovu uporabu s bilo kojim Gorenje usisavačem s promjerom cijevi 32 ili 35 mm.
više
manje informacija

FullIndikator

Pokazivač pune vrećice/posude za prašinu
Pokazivač će vas obavijestiti kada je vrećica ili posuda za prašinu puna i treba li ju zamijeniti ili isprazniti. To ima dvije prednosti: poboljšava čistoću i štiti motor od preopterećenja. Kada je vrećica ili posuda za prašinu puna, otpor prolasku zraka kroz usisavač je veći, a to povećava naprezanje motora.
više
manje informacija

DoubleHepaFilter

Sustav dvostrukog filtriranja
Dvostruko filtriranje za optimalno čišćenje zraka. Prvi HEPA filter smješten je odmah uz posudu za prašinu. Za učinkovitije filtriranje isti je poboljšan sa spužvastim filterom. Drugi je mikro HEPA filter smješten u ispušnom dijelu usisavača gdje se također uklanjaju čestice pa se tako u prostoriju vraća samo čisti i svježi zrak.
više
manje informacija

Turbo četka

Četka za dubinsko čišćenje
Turbo četka je vrhunski učinkovita kod čišćenja mekih sagova i tapeciranog namještaja zbog istovremenog lupkanja i usisavanja, što daje 10 % bolje rezultate od čišćenja uobičajenim četkama. Poklopac četke se može skinuti za lako i temeljito čišćenje. Rubovi ove četke kao i kotačići obloženi su gumom. Stoga su vrlo tihi i neće oštetiti namještaj, pod ili zidove.
više
manje informacija

PetHairBrush

Četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca
Posebna četka će se učinkovito pobrinuti za dlake vaših kućnih ljubimaca. Naročito je upotrebljiva za čišćenje tapeciranog namještaja kao i ostalih sličnih površina. Lako se čisti.

Nastavak Long&Flexible

Posebno dugačak i savitljiv dodatak
Poseban dodatak izrađen od trajne gume je dugačak, uzak i savitljiv kako bi olakšao čišćenje teško dostupnih i uskih mjesta. Nećete imati problema kod usisavanja prašine iza radijatora i ormara ili drugih udaljenih kutova u vašem domu kao i nečistoća ispod sjedala u svojem automobilu, itd.
više
manje informacija

PerfectXSize

Malen, ali savršen
Manja dimenzija čini usisavač Hip Hop savršenim izborom za manje stanove ili garaže. Može se lako odložiti u ostavu, ormar ili u neki kut budući da zauzima manje mjesta. Rukovanje
i prenošenje također je lakše.

TelescopeTube

Teleskopska cijev
Ultra laka teleskopska cijev laka je za rukovanje, rastezljiva je i sklopiva. Može se tijekom uporabe podesiti kako bi bila maksimalno komforna. Teleskopska cijev se nudi kao aluminijem ili kromom presvučena cijev.

CyclonicAction

Usisavači s ciklonskim djelovanjem
Kod ovih usisavača vrećice su zamijenjene s posudom za prašinu koja se jednostavno prazni, očisti i zamijeni nakon svake uporabe. Za vrijeme rada, sav se zrak usisava u posudu za prašinu u obliku vrtloga što rezultira snažnom centrifugalnom silom. Zbog nje prašina, čestice i nečistoća udaraju u zid posude i padaju na dno. Zrak se zatim protiskuje kroz učinkoviti sustav filtriranja, koji uklanja čak i mikroskopske čestice, i vraća ga pročišćenog u okolni prostor.
više
manje informacija

RubberWheels

Kotači obloženi gumom
Kotači obloženi gumom sprječavaju oštećivanje osjetljivog poda kao što je parket i daju stabilnost u radu. Usisavač ne ostavlja bilo kakve tragove ili ogrebotine kada se pomiče po
mekim ili tvrdim površinama.

2u1

Uspravni i ručni usisavač
Freestyle je savršeno rješenje za svaki dom jer uključuje dva proizvoda: ručni usisavač i uspravan usisavač. Uspravan usisavač će održavati čistim vaš pod, dok se ručni usisavač može jednostavno izvaditi iz ležišta i omogućiti vam da brzo i učinkovito očistite svoju kuhinjsku radnu površinu, namještaj, itd.
više
manje informacija

Electric TurboBrush

Električna turbo četka
Usisavač je opremljen s električnom turbo četkom koja učinkovito uklanja prašinu, čestice nečistoće i bilo kakve nakupine sa sagova u vašem domu. Nakon uporabe, jednostavno ga rastavite i očistite za izuzetne rezultate čišćenja svaki puta.
više
manje informacija

RubberGrip

Gumeni grip na usisnoj cijevi
Ergonomski oblikovan gumom presvučeni grip na usisnoj cijev omogućava bolji i komforniji prihvat za vrijeme usisavanja.

BagClue

Naljepnica s vrstom vrećice i rezervnog filtera
S usisavačem Gorenje ne trebate brinuti o tome koju vrećicu ili koju vrstu filtera kupiti jer se ova informacija nalazi na naljepnici s unutrašnje strane aparata

EasyHandle

Ručka za premještanje usisavača
Ručka omogućava sigurno premještanje usisavača iz sobe u sobu. Kod nekih aparata za čišćenje ručka je u stvari integralni dio kućišta, dok je kod drugih pričvršćena za sredinu kućišta, kako bi bilo moguće premještanje, ali i uporaba u vodoravnom položaju.
više
manje informacija

SafeHousing

Sigurno kućište usisavača
Posebno konstruirano kućište sprječava bilo kakvo oštećenje vašega doma čak kada i usisavačem udarite u neki predmet, zid, namještaj ili slično.

ColourCable

Kabeli u usklađenim bojama
Za suvremeni izgled i više elegancije, boja priključnih kabela svakog usisavača usklađena je s bojom kućišta. Ovo pomaže da kabeli budu bolje uočljivi.

AutoCabel

Automatsko namotavanje kabela
Automatsko namotavanje kabela, standardna oprema usisavača Gorenje, automatski će vratiti kabel u kućište usisavača.

WaterFiltration

Djelotvorno vodeno filtriranje
Usisavačima s filtriranjem vodom nisu potrebne vrećice. Umjesto njih oni imaju posudu za prikupljanje prašine koju treba prije uporabe napuniti vodom. Tijekom filtriranja zraka usisanog u usisavač, voda uklanja sve čestice prašine i ostale nečistoće. Vodeno filtriranje je stoga način filtriranja u slučaju suhog čišćenja usisavačem – ovi aparati nisu namijenjeni usisavanju tekućina (mokrom usisavanju).
više
manje informacija

SupremePower

Vrhunski učinkoviti 1800 W-ni motor
Usisavači s filtriranjem vodom imaju vrlo snažan motor koji stvara intenzivno usisavanje zraka za optimalne rezultate čišćenja. Zavisno o izabranom modelu, možete birati između Gorenje Atlantis usisavača od 1800 W i 1900 W
više
manje informacija