Usisavači - Gorenje
zatvori
...
G·FORCEGorenje predstavlja potpuno novu generaciju vrhunskih Gorenje G·Force usisavača koja se može pohvaliti izrazito malom potrošnjom energije. Istovremeno, G·Force usisavači donose vrhunsku učinkovitost u čišćenju, uz tihi rad, ostavljajući vama jednu brigu manje i više vremena za uživanje.
1
OTKRIJTE PREDNOSTI
Više Zatvori
SuperSilent
Više
SaveSpace
Više
Hepa Filtration
Više
TelescopeTube
Više
SmartParking
Više
5BagsExtra
Više
SuperSilent
Gorenje usisavači ističu se izvanredno tihim, te izuzetno učinkovitim i ekonomičnim HighPerformance motorom koji stvara snažniji protok zraka uz manju potrošnju energije. Za savršene rezultate usisavanja uz minimalnu buku u vašem domu.
SaveSpace
Sve svoje dodatke možete imati pri ruci, spremne za uporabu. Usisavači imaju poseban, jednostavno upotrebljiv odjeljak koji omogućava uredno pohranjivanje dodataka.
Hepa Filtration
HEPA filter uklanja najmanje 99,95% čestica iz zraka, uključujući pelud i grinje, što je bitno onima koji pate od astme ili alergija. Sav zrak koji usisavač usiše prisilno prolazi kroz HEPA filter gdje prašina i čestice nečistoće budu zaustavljene odnosno zadržane u vlaknima filtera.
TelescopeTube
Ultra laka teleskopska cijev laka je za rukovanje, rastezljiva je i sklopiva. Može se tijekom uporabe podesiti kako bi bila maksimalno komforna. Teleskopska cijev se nudi kao aluminijem ili kromom presvučena cijev.
SmartParking
Usisavači imaju poseban utor koji jednostavno i praktično pridržava četku ili usisnu cijev nakon čišćenja ili za vrijeme stanki. Umetnite jednostavno cijev u taj utor gdje će ona sigurno pričekati sljedeću upotrebu.
5BagsExtra
Kada kupite usisavač Gorenje, možete usisati do 17,5 litara prašine bez dodatnog troška stoga što je s novim usisavačem isporučeno pet dodatnih vrećica: tri papirnate vrećice za jednokratnu uporabu, jedna ponovno upotrebljiva vrećica od platna/tkanja i jedna vrećica od mikrofiltera za maksimalno filtriranje prašine.
SuperSilent
SaveSpace
Hepa Filtration
TelescopeTube
SmartParking
5BagsExtra
NE PROPUSTITE
Usisavači Gorenje sa svojom naprednom tehnologijom, kvalitetnim materijalima i odličnim dizajnom učinkoviti su pomoćnici koji vode brigu o čistom domu.
Više Zatvori

Uštede energije

Najbolji modeli usisavača Gorenje spadaju u sami vrh - u razred “A” - u smislu godišnje potrošnje električne energije koja je manja od 62 kWh godišnje.

Tihi rad

Među najtišima su na tržištu zato što njihova razina buke ne prelazi 70 dB, što je na razini tihog govora.

Vrhunski rezultati

Ugrađeno HEPA filtriranje zadrži do 99,95 % čestica prašine.

Provjerite sve karakteristike Gorenje usisavača

Modeli