Gorenje servis - Gorenje

Gorenje servis

Jedinstveni broj servisa za cijelu Hrvatsku
01 2415 050
servis.hr@gorenje.com
Radno vrijeme call centra: pon-pet 7:30-18:00, sub 8:00-13:00
Poštovani kupci,

Ovim putem vas obavještavamo da zbog trenutne situacije uzrokovane virusom COVID – 19 pojačavamo mjere prevencije, kako bismo odgovorno sudjelovali u suzbijanju širenja virusa u našoj zemlji. 

Gorenje Zagreb kao prioritet u ovoj situaciji postavlja sigurnost i zdravlje kupaca, poslovnih partnera i zaposlenika te djelovanje u skladu s uputama koje izdaju nadležne institucije. 
Obzirom na novonastalu situaciju, molimo Vas razumijevanje za potencijalna kašnjenja do kojih može doći prilikom procesuiranja Vaših servisnih zahtjeva i obavljanja usluga, kao i za odgovore na Vaša pitanja koja su usmjerena na naš pozivni centar.

Sigurni smo da ćemo zajedničkim naporima, pružiti Vam najbolju moguću uslugu i podršku te sačuvati zdravlje Vas i naših zaposlenika i partnera koji rade u otežanim okolnostima.

Za sve informacije i pitanja možete nam se uvijek obratiti na jedinstveni broj servisa svakog radnog dana od 7:30 do 18 sati, subotom od 7:30 do 12 sati, ili nam pošaljite mail na navedenu mail adresu servisa.

Za savjete, održavanje i popravke aparata obratite se Gorenje Servisu s najrazvijenom servisnom mrežom diljem Hrvatske. Svi servisni centri opremljeni su najčešće traženim rezervnim dijelovima i time je osiguran brz odaziv i popravak aparata u većini slučajeva.

Za originalne Gorenje rezervne dijelove koji je ugradio Gorenje servis dajemo 6 mjeseci jamstva, uz uvjet predočenja računa za servisnu uslugu i za rezervni dio.

Rezervni dijelovi

Originalne rezervne dijelove Gorenje moguće je kupiti: