70 years Gorenje - Gorenje
zatvori
...
DIO TRADICIJE. DIO OBITELJI.VEĆ 70 GODINA.
1

Svaki dan vam nastojimo olakšati život.

Iz generacije u generaciju, već 70 godina, uređaji Gorenje dio su obiteljske tradicije. Mi kao brend živimo u vašem domu i dio smo svakodnevnog života. Mi smo dio vaše svakodnevnice i tu smo kako bi vam olakšali život, a vi se možete usredotočiti na trenutke i ljude koji vas čine sretnima.

Pogledajte ovu priču

Neki trenuci probude najbolje uspomene. Podsjećaju nas na obiteljske priče koje smo i mi doživjeli s vama.                                                                               
Mladi ljudi stvaraju svoj vlastiti svijet, posvećen njihovim željama i očekivanjima, ali isto tako cijene ono što se prenosi s generacije na generaciju.

Zašto odabrati Gorenje?

Bogat izbor Bogat izbor
Dostupna kvaliteta Dostupna kvaliteta
Prednosti Prednosti
Uživajte u bezbrižnosti Uživajte u bezbrižnosti
Pomoć korisnicima Pomoć korisnicima

Bogat izbor

Istražite inovativne velike i male kućanske uređaje koji vaš život čine jednostavnijim. Pronađite inspiraciju u dizajnerskim linijama kao što su SimplicityClassico i Gorenje by Ora ïto kolekcije.

Dostupna kvaliteta

Gorenje kućanski uređaji su trajni, učinkoviti i ekonomični. Pružaju odličnu kvalitetu i suvremeni dizajn po pristupačnoj cijeni. Dizajn uređaja je priznat i nagrađivan na svjetskom tržištu.

Prednosti

Kad odaberete Gorenje uređaj, vi birate jednostavnu, pouzdanu i učinkovitu tehnologiju stvorenu za vaše potrebe. Odlučite živjeti zdravo, uvijek očekujte vrhunske rezultate i pojednostavite sve što radite.

Uživajte u bezbrižnosti

Uživajte u petogodišnjem jamstvu na uređaje bijele tehnike i stručnom servisu. Mi osiguravamo brz odgovor na vaše upitei riješavamo kvarove na uređajima u najkraćem mogućem roku.

Pomoć korisnicima

Za savjete, održavanje i popravke aparata obratite se Gorenje Servisu s najrazvijenom servisnom mrežom diljem Hrvatske. Svi servisni centri opremljeni su najčešće traženim rezervnim dijelovima i time je osiguran brz odaziv i popravak aparata u većini slučajeva. U slučaju potrebe pozovite jedinstveni broj servisa za cijelu Hrvatsku 01 2415 050 ili se obratite na mail adresu servis.hr@gorenje.com na koju se možete obratiti 24/7.

Upoznajte obitelj Gorenjak.

Tri generacije koje žive pod istim krovom, dijele sjećanja i oslanjaju se na Gorenje.